којната му са помалку...прашање до некој што шетал по плацевиве низ бугарија, словенија, швајцарија, италија, германија...дали можам да најдам и да увезам рено меган 2006та, 1.5 dci со 106 коњски сили(немора фул опрема) до 5000, 5500 евра?
Има и од толку, пријател возеше
Во дог секјурити ако ти треба најефтино а добро радифце со усб, цд, ауксПрепорачајте радио за во кола од кај да барам? Уште поубаво ќе биде ако некој ми предложи конкретно радио, од искуство, ваму, таму.
Гледав на интернет во амц ништо посебно нема, и во зец, таму ко поскапи да ми се видоа...
Препорачајте радио за во кола од кај да барам? Уште поубаво ќе биде ако некој ми предложи конкретно радио, од искуство, ваму, таму.
Гледав на интернет во амц ништо посебно нема, и во зец, таму ко поскапи да ми се видоа...
Лелее па ти си луд човече... 2 години не си го пуштал радиото за 20 евра ??? за во новина си..Имам Опел Корса и немам код од радиото веќе 2 години..а без радио у кола не се седи..а у опел салон за да ми го кажат кодот ми бараат 20 евра..нешто некој хак да не има?
Ме заинтересира и мене сониво. Баш и тоа ми треба, радио и усб.http://www.dogsecurity.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=885&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=mk
или нешто подобро Alpine базен модел
http://www.dogsecurity.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=412&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=mk
Општо Ауди се многу скапи одржавање... Имав А4, делчињата за него ем се многу (конкретно 8 или 9 јабучици има на страна), ем се било кое над 2500 денари. Голем сервис (каиши, филтри, чуда) над 300 евра. Недај боже нешто друго да се сјеби.Што мислите за Ауди а6 2001 2.5 TDI V6 ?
има ли некој искуство со таа кола и скапо ли е за одржување, колку троши итн.. ?
Добро бе...до толку никој не се најде со Хјундаи...?Ајде да слушнам мислења и искуства за Хјундаи Акцент?
Ми изгледа добра, за малце ќе ја купев ама немаше клима и се откажав, имав сугестии да ја купам. Наместо тоа купив мондео и не зажалив.Добро бе...до толку никој не се најде со Хјундаи...?