Stvarno???Човече, аутоматик киристи АТФ. И се мени на 40-50к.
Abe kako ne sum znae deka e vtornik, da idem da ga menjam!
Danke Ronchi!!!
Ti si Car!!!
Stvarno???Човече, аутоматик киристи АТФ. И се мени на 40-50к.
Čekaj sega me zbuni so radilicata....aluminiumska. jas znam deka ima čelicni lieni pa struženi( gusani) i čelucni kovani. Za aluminumski iskreno nemam slusnatoAlfa Dzulieta podvozje nosi isto kako na vectra c i insignia. Menjac ZF malce podobar od M32 na opel. Full pocinkovana sasija,motor odlicen,zvucna izolacia odlicna no tvrda voznja za vo grad. Podobra oprema i podobar kvalitet ima od Golf 6. Vo sporedba pomejgu Golf 6 Insignia i Zulieta,alfata e najdobar izbor.
Istiot motor go nosi i Insignia no kaj insignia e gusena radilica a kaj alfa aluminiumska. Kaj alfata e vakumsko turbo a kaj opelot elektricno.
Imam mercedes c 270 170ks 2002 ama manualecZamisli Meckata shto ja zameniv pred nekolku meseci za 340000Km nemashe videno mi M od Maslo a ne pa nekoj da go chepnal menjachot!
Ama toa e Mechka a ne nekoj Hyundai
Nova era novi gluposti. Na insignia posle promena na semering na maslena pumpa posle 1500km procuka radilicata. Ja otvorivme i ne najdovme polovna ista pa najdovme od alfa i odgovara knapn pa ja poracavme od Skopje. Ko ja pustia po kargo ko ja otpakovavme prv pat gledame aluminiumska radilica. Mada ne veruvam da e samo aluminium,sigurno ima i drug mesan mesing poso e poteska od gusenata na opelot.Čekaj sega me zbuni so radilicata....aluminiumska. jas znam deka ima čelicni lieni pa struženi( gusani) i čelucni kovani. Za aluminumski iskreno nemam slusnato
Ne e aluminska!Imam mercedes c 270 170ks 2002 ama manualec
Radi tie pricini gi izbegavam avtomaticite.
Автоматски споено мислење:
Nova era novi gluposti. Na insignia posle promena na semering na maslena pumpa posle 1500km procuka radilicata. Ja otvorivme i ne najdovme polovna ista pa najdovme od alfa i odgovara knapn pa ja poracavme od Skopje. Ko ja pustia po kargo ko ja otpakovavme prv pat gledame aluminiumska radilica. Mada ne veruvam da e samo aluminium,sigurno ima i drug mesan mesing poso e poteska od gusenata na opelot.
Ради газди како тебе не вреди човек да зема аутоматик у Европа. Еден да ја одржава добро 10 други нема. Мислите тоа е трајно, после кога ќе рикне кеширај 5000 евра на нов мењач.Stvarno???
Abe kako ne sum znae deka e vtornik, da idem da ga menjam!
Danke Ronchi!!!
Ti si Car!!!
Автоматскиот мењач е новиот тренд кој веќе полека го вади мануелниот во аут.Ради газди како тебе не вреди човек да зема аутоматик у Европа. Еден да ја одржава добро 10 други нема. Мислите тоа е трајно, после кога ќе рикне кеширај 5000 евра на нов мењач.
Ronchi!Ради газди како тебе не вреди човек да зема аутоматик у Европа. Еден да ја одржава добро 10 други нема. Мислите тоа е трајно, после кога ќе рикне кеширај 5000 евра на нов мењач.
Орентациони трошоци за увоз на Тојота Корола 1,5 бензин 2022 година ??? има некој инфо колбу би чинела???
Tie trite bukvi na Display go ebavaat svetot
Da si spremish vo najlosh sluchaj 500€ za Partikel filter AKO ne uspejsh da go ischistish!Mi svetna dpf na Golf 6 2.0
Resenie?
Da menjam filter za nafta ili?
500-600km od koga mi e kupen e vozen samo gradska, znam toa ima uloga
Aman be brat nema li poeftini opcii, ako dadam 500e za toa togas poarno da a prodadam, a zemav pred 2 mesecaDa si spremish vo najlosh sluchaj 500€ za Partikel filter AKO ne uspejsh da go ischistish!