- Член од
- 22 јануари 2020
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 3
Како да отстранам разјаден штраф? Воопшто не можам да го отстранам се наоѓа назад кај штопот на Рено Клио средниот штраф. Зацврстен е многу на пластика и воопшто не може да се отстрани.
Kako e razjaden šrafot? Glavata mu e oštetena kade nasednuva šrafcigerot, ili navojot na samiot šraf e razjaden?Како да отстранам разјаден штраф? Воопшто не можам да го отстранам се наоѓа назад кај штопот на Рено Клио средниот штраф. Зацврстен е многу на пластика и воопшто не може да се отстрани.
Ne e povrzano so kola na luster mi e strafot ama imam razjaden navoj na straf vrti u mesto ne mozes da go izvadis. Znaes nesto za toaKako e razjaden šrafot? Glavata mu e oštetena kade nasednuva šrafcigerot, ili navojot na samiot šraf e razjaden?
Mora nekako so kuka vo oblik na ,,Г,, prvo od dolna strana na šrafot da go potkrevaš, a istovremeno so šrafciger da go odvrtuvašNe e povrzano so kola na luster mi e strafot ama imam razjaden navoj na straf vrti u mesto ne mozes da go izvadis. Znaes nesto za toa
Ќе го избушиш прво, после со специјално алатче што има контра навој ќе го извадиш.Како да отстранам разјаден штраф? Воопшто не можам да го отстранам се наоѓа назад кај штопот на Рено Клио средниот штраф. Зацврстен е многу на пластика и воопшто не може да се отстрани.
Моментално влечна служба од Солун до граница е 220 евра.Планирам за прв пат да возам надвор од државава во некоја од соседниве држави (Грција), но најголем проблем ми е што би правел со случај на ненадеен дефект.
Моментално разгледував АMSM Europe Premium 3000денари членска картичка во случај на дефект во странство шлеп служба во износ од 200евра.
Некој да сподели мислење, искуство ?
da daKako e razjaden šrafot? Glavata mu e oštetena kade nasednuva šrafcigerot, ili navojot na samiot šraf e razjaden?
Како е праксата за меѓународна возачка дозвола за Грција? Дали вадат повеќето или одат со важечката МКд дозвола?Моментално влечна служба од Солун до граница е 220 евра.
Македонската е биометриска, не ти треба меѓународна.Како е праксата за меѓународна возачка дозвола за Грција? Дали вадат повеќето или одат со важечката МКд дозвола?
A praksata sto kaźuva? Nekoi kaźuvaat deka ako napravis prekrsok nekoj, ili ima kontrola , te kaznuvaat i za međunarodnaМакедонската е биометриска, не ти треба меѓународна.
Абе извади си за раат главата да ти е. Ништо не те чини.A praksata sto kaźuva? Nekoi kaźuvaat deka ako napravis prekrsok nekoj, ili ima kontrola , te kaznuvaat i za međunarodna
Без меѓународна во Грција = шизик на ризикКако е праксата за меѓународна возачка дозвола за Грција? Дали вадат повеќето или одат со важечката МКд дозвола?
10w40 бидејќи моторот е доста постар и вероватно со многу кмПрепорачајте масло за Сеат Толедо 110кс 2000г., и која бројка 10w40 или 5w40.