Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
да не се залажуваме,таблиците како 00X,999 666 111 555 ги чуваат за VIP,нивни луѓе или за некој што сака да плати за добра таблица..ако имаш вработен таму,без проблем ќе ти даде 001 ако има :)

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
да не се залажуваме,таблиците како 00X,999 666 111 555 ги чуваат за VIP,нивни луѓе или за некој што сака да плати за добра таблица..ако имаш вработен таму,без проблем ќе ти даде 001 ако има :)
Не е таква таблицата. Имаат бројките специјално значење за мене, ама мнозинството ако ја видат нема да ја сфатат. Како и да е... значи може да се бира.

Z

ZeroStyle

Гостин
E sega mene mi treba eden sovet. Imam fico ama praeno e sve so spoljeri i so traki e celo znaci sportsko i nema covek sto ne bi go sakal, na sekoj bi mu fatil oko!
Mislite li deka bi mozel da fatam nekoe pice so nego hehe
POZDRAV I FALA ODNAPRED:salut:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
E sega mene mi treba eden sovet. Imam fico ama praeno e sve so spoljeri i so traki e celo znaci sportsko i nema covek sto ne bi go sakal, na sekoj bi mu fatil oko!
Може да фатиш ама нема да има место каде да го легнеш :pos2:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ај ако може еден совет Ланцер или Браво и двете се 15 500евра Бравото имас 120кс Ланцерот 109кс.Или имате предлог за некоја третаоколу таа цена,само да не е 80 кс основен модел.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ај ако може еден совет Ланцер или Браво и двете се 15 500евра Бравото имас 120кс Ланцерот 109кс.Или имате предлог за некоја третаоколу таа цена,само да не е 80 кс основен модел.
Шевролет Круз,Фокус 3 вратен,Киа Сид,Про_Сид,Астра Купе,фиат линеа,гранде пунто....имаш доста избор,зависи за што си повеќе,дали за снажен мотор,дали за шминка,дали за опрема....ја би одел на Лансер,оти знам дека за парите даваат супер мотор(109HP,1500cc),и многу многу сериска опрема:smir:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
И двете се убави на изглед мене малку повеќе мерак ми прави Бравото со добар бандаж. Лансерот е поголем, Бравото е подобро изработено во детали (пластика, ентериер) Моторите се и двата солидни, сепак мислам дека е подобро 109 КС од 1500 кај Лансерот одколку 120КС од 1400 кај Фиат. Така да нерешено :)

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Имам мал проблем со алармот стиснав 2-3 копчиња од дајлинското од еднаш(несакајки) и споулаве алармов. На едно копче се отваарат и затвараат вратите, а кога ќе сакам да отворам врата ако ја угасам колата ми се заклучуваат автомацки и свири алармот.да ми препорачате некој мајстор од скопје што не е на одмор :) се јавив кај 3ца 3цата на одмор..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ова братче ти е ко за во темата љубовни совети... ама едно ке ти речам ако си грд треба да имаш бмв, мерц или ауди за да фатиш нешто. Ако не си грд, и пешки да си излезен ке фатиш нешто... како и да е муабетот ми беше има жени шо се палат на коли, има жени шо се палат на луѓе. А жени шо се палат на Фичо имаше пред 40 години. Сега тешко...

Јас би одел со Астра GTC. Сосема солидни се. Лансерот некако не ми прави кеиф, Бравото е ОК само некако малечко делува во задниот дел.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Пак да се навратам на претходното прашање...
Зборував со некои во врска со онаа незнам ни точно како се вика што работи на фрекфенција, се става во местото на упаљачот, и со usb можеш да ставаш песни во него? ако некој знае како се вика точно нека каже, да не објаснувам вака :( Тоа е доста поефтино од радиото но ако вреде може и такво.
Се двоумам дали да земам радио со Cd до 5000 денари или такво и звучници.
Па сакам да знам некои што го имаат користено тоа да ми кажат дали се добри или грчат и која опција да ја одиграм.
Може и некоја понуда да ми предложите...
Буџетот е до 5000 денари :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Пак да се навратам на претходното прашање...
Зборував со некои во врска со онаа незнам ни точно како се вика што работи на фрекфенција, се става во местото на упаљачот, и со usb можеш да ставаш песни во него? ако некој знае како се вика точно нека каже, да не објаснувам вака :( Тоа е доста поефтино од радиото но ако вреде може и такво.
Се двоумам дали да земам радио со Cd до 5000 денари или такво и звучници.
Па сакам да знам некои што го имаат користено тоа да ми кажат дали се добри или грчат и која опција да ја одиграм.
Може и некоја понуда да ми предложите...
Буџетот е до 5000 денари :)
Тапа звук даваат фм трансмитерите слаб и крчи безвезе е тоа

види техномаркет мислам дека даваат цд панасоник сосе звучки панасоник за 4-5000 ден види побарај

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Тапа звук даваат фм трансмитерите слаб и крчи безвезе е тоа

види техномаркет мислам дека даваат цд панасоник сосе звучки панасоник за 4-5000 ден види побарај
Ок тогаш ќе се задржам на радио со CD, туку сакам да прашам нешто во врска со ова не дека го бендисав токму ова, туку ме интересира во врска со тоа што пишува
-SD / MMC / MEМОРСКИ КАРТИЧКИ
Зарем има можност и со мемориски картички да работи ? ако е така супер е да не трошам Cd иња само, а ќе ми биде и проблем што не сум од Скопје и немам Техномаркет во близина.:S

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ок тогаш ќе се задржам на радио со CD, туку сакам да прашам нешто во врска со ова не дека го бендисав токму ова, туку ме интересира во врска со тоа што пишува
-SD / MMC / MEМОРСКИ КАРТИЧКИ
Зарем има можност и со мемориски картички да работи ? ако е така супер е да не трошам Cd иња само, а ќе ми биде и проблем што не сум од Скопје и немам Техномаркет во близина.:S
Да тоа значи дека работи со мемориски картички ... му ја ставаш ги наоѓа песните и ги пушташ ... има и со усб приклучок и со 3,5 мм аудио влез ја така директно од мобилен со кабел си пуштам на радиото иам пионир со 3.5 влез + цд мп3 бла бла

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Јас купив ФМ трансмитор од 2GB мислам дека беше 1000 денари и супер работи сега за сега. Точно е дека звукот е малку полош како да слушаш радио станица е ама за тие пари брка работа плус има слот за картичка. Со него оди УСБ кабелче и далечинско со кое го ракувате

Kajgana Shop

На врв Bottom