Не е таква таблицата. Имаат бројките специјално значење за мене, ама мнозинството ако ја видат нема да ја сфатат. Како и да е... значи може да се бира.да не се залажуваме,таблиците како 00X,999 666 111 555 ги чуваат за VIP,нивни луѓе или за некој што сака да плати за добра таблица..ако имаш вработен таму,без проблем ќе ти даде 001 ако има
Може да фатиш ама нема да има место каде да го легнеш :pos2:E sega mene mi treba eden sovet. Imam fico ama praeno e sve so spoljeri i so traki e celo znaci sportsko i nema covek sto ne bi go sakal, na sekoj bi mu fatil oko!
Mislite li deka bi mozel da fatam nekoe pice so nego hehe
POZDRAV I FALA ODNAPRED:salut:
Шевролет Круз,Фокус 3 вратен,Киа Сид,Про_Сид,Астра Купе,фиат линеа,гранде пунто....имаш доста избор,зависи за што си повеќе,дали за снажен мотор,дали за шминка,дали за опрема....ја би одел на Лансер,оти знам дека за парите даваат супер мотор(109HP,1500cc),и многу многу сериска опрема:smir:Ај ако може еден совет Ланцер или Браво и двете се 15 500евра Бравото имас 120кс Ланцерот 109кс.Или имате предлог за некоја третаоколу таа цена,само да не е 80 кс основен модел.
Ова братче ти е ко за во темата љубовни совети... ама едно ке ти речам ако си грд треба да имаш бмв, мерц или ауди за да фатиш нешто. Ако не си грд, и пешки да си излезен ке фатиш нешто... како и да е муабетот ми беше има жени шо се палат на коли, има жени шо се палат на луѓе. А жени шо се палат на Фичо имаше пред 40 години. Сега тешко...E sega mene mi treba eden sovet. Imam fico ama praeno e sve so spoljeri i so traki e celo znaci sportsko i nema covek sto ne bi go sakal, na sekoj bi mu fatil oko!
Mislite li deka bi mozel da fatam nekoe pice so nego hehe
POZDRAV I FALA ODNAPRED:salut:
Јас би одел со Астра GTC. Сосема солидни се. Лансерот некако не ми прави кеиф, Бравото е ОК само некако малечко делува во задниот дел.Ај ако може еден совет Ланцер или Браво и двете се 15 500евра Бравото имас 120кс Ланцерот 109кс.Или имате предлог за некоја третаоколу таа цена,само да не е 80 кс основен модел.
Тапа звук даваат фм трансмитерите слаб и крчи безвезе е тоаПак да се навратам на претходното прашање...
Зборував со некои во врска со онаа незнам ни точно како се вика што работи на фрекфенција, се става во местото на упаљачот, и со usb можеш да ставаш песни во него? ако некој знае како се вика точно нека каже, да не објаснувам вака Тоа е доста поефтино од радиото но ако вреде може и такво.
Се двоумам дали да земам радио со Cd до 5000 денари или такво и звучници.
Па сакам да знам некои што го имаат користено тоа да ми кажат дали се добри или грчат и која опција да ја одиграм.
Може и некоја понуда да ми предложите...
Буџетот е до 5000 денари
Ок тогаш ќе се задржам на радио со CD, туку сакам да прашам нешто во врска со ова не дека го бендисав токму ова, туку ме интересира во врска со тоа што пишуваТапа звук даваат фм трансмитерите слаб и крчи безвезе е тоа
види техномаркет мислам дека даваат цд панасоник сосе звучки панасоник за 4-5000 ден види побарај
Да тоа значи дека работи со мемориски картички ... му ја ставаш ги наоѓа песните и ги пушташ ... има и со усб приклучок и со 3,5 мм аудио влез ја така директно од мобилен со кабел си пуштам на радиото иам пионир со 3.5 влез + цд мп3 бла блаОк тогаш ќе се задржам на радио со CD, туку сакам да прашам нешто во врска со ова не дека го бендисав токму ова, туку ме интересира во врска со тоа што пишува
-SD / MMC / MEМОРСКИ КАРТИЧКИ
Зарем има можност и со мемориски картички да работи ? ако е така супер е да не трошам Cd иња само, а ќе ми биде и проблем што не сум од Скопје и немам Техномаркет во близина.:S