C
cige
Гостин
Веќе зедов нов 45А 2600 денариПа би требало..Сврти 2-3 круга низ град,и ќе видиш..
Веќе зедов нов 45А 2600 денариПа би требало..Сврти 2-3 круга низ град,и ќе видиш..
За што кола се работи?Марката не е толку битна,колку што е битно дали е бензин-дизел,и која кубикажа..Инаку требало да пробаш прво со друг,пошто алтернаторот ако не ти полни,брзо ќе ти го испразни и овој..Треба дасе види алтернаторот дали полни..Али со здравје да си го служиш..Што марка е акумулаторот,и од кај го зема?Веќе зедов нов 45А 2600 денари
Бензин 1000цц. Земав Топла 45 Ампери, со киселина 2600 денари. Имаше сув 3200 денари и уште еден со киселина 2350 денари. Јас сакав да го земам сувиот ама тој продавачот се убеди дека бензинец ми била колата не бил толку битен акумулаторот. И ми даде 2 години гаранција и треба да одам на преглед на неколку месеци.За што кола се работи?Марката не е толку битна,колку што е битно дали е бензин-дизел,и која кубикажа..Инаку требало да пробаш прво со друг,пошто алтернаторот ако не ти полни,брзо ќе ти го испразни и овој..Треба дасе види алтернаторот дали полни..Али со здравје да си го служиш..Што марка е акумулаторот,и од кај го зема?
монбат лагано тера 4+ години. Јас ги користам од Макпетрол ги земам, до сега 2 имам сменето за 8 години некаде, вториот лани го сменив, првиот кога ја купив.Луѓе шо мислите за Монбат или Дурацел акумулатори ?
Имам 65ка веќе 4 години мука нема ....
Ивал Штип 51Ач, произведен 2014 ноемри во јули 2024 го сменив, 80% градска вожња, со дотурање дестилирана бешеЛуѓе шо мислите за Монбат или Дурацел акумулатори ?
Имам 65ка веќе 4 години мука нема ....
A koj brend na akumulator ?Ивал Штип 51Ач, произведен 2014 ноемри во јули 2024 го сменив, 80% градска вожња, со дотурање дестилирана беше
ТоплаA koj brend na akumulator ?