Собирање сликички (Euro 2008)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
КОНЕЧНО СТИГНА Euro 2008!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Незнам за вас, ама јас неможев да дочекам да дојде, викаа крај на март ама еве го денес....

Темава е за сите оние кои уживаат во собирањето сликички, поготово за европското фудбалско првенство што ќе се одржи во Австрија и Швајцарија......

Кога го разгледав албумов одма го споредив со албумот од европското `96-та во Англија, затоа што тој албум според мене е еден од најдобрите до сега, било светски или европски првенства.....Но новиов е нешто посебно........

Се за албумот, сликичките, менување, играчите......оставајте коментари....... Поздрав:vozbud:

N

n/a

Гостин
хахаха...
И јас после пауза од 12год. собирам сликички.
И скоро сите од моја екипа.
Се отепавме од смеење,не е за верување...
:toe:
ама пак ни е интересно.
И мењаме дупликати
(Мене оној Bacary Sagna од французите ми е ноќна мора-6 пати ми падна до сега,секоја црта на фаца му ја знам у.п.м)
само на тепка не играме...
мада би можело да се организираме.
:pos:
Мене ми фалат уште 130 и неколку за да го наполнам...
али Ваци ме јаде...он е најбољи од сите.

N

n/a

Гостин
Opaki напиша:
Koj sobira 2008? Mi falja uste 300!!!
Е `малку` ти фалат бе другар...:pos:
Ај трк до трафика...
и пак,и пак...
па пожали се кога ќе дојдеш околу 100 да ти фалат.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
ДАли некој знае дали се организира групно менување како за светското,
ако да одма нека пише,
инаку еве линк са сајт за менување сликици на сите можни албуми шо постоајт и некоаш постоеле, мислам дека е словенски но менуваат сите од балканот па и пошироко, поздрав
http://www.spletkomat.com/

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Темава ја префрливме во овој форум.

Иако има посебна во Фудбал за други албуми, мислам дека добро би било за Еуро 2008 да пишувате тука.

Јас незнам зошто не почнав да собирам.
Го имам 1998 албумот од Светското (фантазија) и ден денес си го чувам. После 10 години сфатив дека не треба да жалам ни за еден денар потрошен..

Годинава касно ми текна. Ајде за 2 години на светското. Тогаш обавезно...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Добра идеја.. ќе биди интересно но досега не ми текна на ваква работа :)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.892
има некој до Битола за менување на сличиња... ако има нека врати.. некако ми е тешко да најдам некој кој бери.. мене ми фалат уште 200 сличиња.

Член од
27 мај 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Мене еве сега ми фаља уште 45 упм. се надеам дека ќе го соберем уште малце целиот, ама сум престанал да купуем сликичиња дека џабе ќе трошим паре кој можем да ги најдем. ама проблемот е, неможем да ги најдем:D па се мислим да ги наручам. совет, некој?? фала..

А

Ајсшутер

Гостин
Ја може иам од 450 само 100 фазла не го собирам за светското 2010 ке го собереме :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom