- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 7.333
- Поени од реакции
- 23.064
Ништо чудно, на Дени Шпед максимум дозволуваа 1000 денари за бензин, 500 за плин.И наводно ограничување имало до 2000 денари на макпетрол.
Ништо чудно, на Дени Шпед максимум дозволуваа 1000 денари за бензин, 500 за плин.И наводно ограничување имало до 2000 денари на макпетрол.
Зошто би немало? И РКЕ вели дека има доволно гориво во државава. Проблем е што некој шири дезинформации околу овие работи и затоа гужви.Наводно ќе рипнела цената за 10 денари во вторник а и ќе немало бензин никаде освен на Лукоил.
Врска немам, не ни знаев што се дешава. Отидов да си пунам бензин и гледам колони. Ги прашувам што е работава и тоа ми го кажаа, овие што пумпаат бензин исто поима немаат што како зошто.Зошто би немало? И РКЕ вели дека има доволно гориво во државава. Проблем е што некој шири дезинформации околу овие работи и затоа гужви.
Вчера доаѓа еден дедо и ми вика: синко да не имаш едно шише зејтин да ми дадеш?Така беше и со брашното. Ќе купат повеќе од што им треба и после за некој нема. И така, сами себе си правиме лошо.