Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
S

Sagan

Гостин
Присуството на камерата знае да му даде цела една нова димензија на сексот :D
Чувам една снимка на безбедно на еден од cloud сервисите :LOL:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еден вид на перверзија или фетиш што веројатно требало да биде задоволена :icon_lol:
До толку си лош во сексот што во „репризата-гледање на клипот“ немаш потреба за самозадоволување? Претежно би требало да ти користи како материјал, во твојот случај тоа недостига :)

Член од
27 октомври 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
До толку си лош во сексот што во „репризата-гледање на клипот“ немаш потреба за самозадоволување? Претежно би требало да ти користи како материјал, во твојот случај тоа недостига :)
Немам коментар за постов
Многу си ограничена :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Немам коментар за постов
Многу си ограничена :D
Се прашувам дали твоите партнерки кога би знаеле дека ги има некаде на твоја скриена снимка би посакале да се самозадоволат или да те исшамарат, ти што мислиш?

Член од
27 октомври 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Да ме ишамараат а јас ќе ги задоволувам додека снима камерата :icon_mrgr:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Абе сеа ако си ти тој шо треба да снима додека се пукаат од другата страна на објективот е глупо. Иначе да бе шо ќе си се снимате и после ќе си учиш каде си згрешил ова,она хахаха

R

Rockstar90

Гостин
Луѓе ве молам за помош. Значи вака, имав дечко со кој се гледав 3 години. Последнава година прекинувавме 100 пати, и на крај остана да се гледаме само заради секс. И тоа траеше до пред некои 5 месеци, ама јас си фатив нов дечко.. Сега имам проблем со бившиот.. Цело време ми пишува, ме вика да се видиме и колку поише го одбивам толку по досаден е. Не знам што да правам и како да го откачам! Еднаш ме снимаше додека имавме орален и вчера дури почна со закани у смисол Не ми глуми пичка можам да те укопам у земја ако сакам да треба да се селиш надвор од Мкд, и ми вика имам многу убава роденденска честитка да му пратам на дечко ти... Не знам што да правам страв ми е да го избришам и да го блокирам не знам што може да направи.. Како да му кажам дека не ми значи веќе?? Страв ми е да не направи нешто со видеото, само со едно нешто се тешам дека кога му зборев дека ми е страв ако не го избрише ми рече дека нема шанси да направи нешто зашто има фирма и така и него не му е во корист во случај да се дознае. Ве молам за помошшшш :(

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Луѓе ве молам за помош. Значи вака, имав дечко со кој се гледав 3 години. Последнава година прекинувавме 100 пати, и на крај остана да се гледаме само заради секс. И тоа траеше до пред некои 5 месеци, ама јас си фатив нов дечко.. Сега имам проблем со бившиот.. Цело време ми пишува, ме вика да се видиме и колку поише го одбивам толку по досаден е. Не знам што да правам и како да го откачам! Еднаш ме снимаше додека имавме орален и вчера дури почна со закани у смисол Не ми глуми пичка можам да те укопам у земја ако сакам да треба да се селиш надвор од Мкд, и ми вика имам многу убава роденденска честитка да му пратам на дечко ти... Не знам што да правам страв ми е да го избришам и да го блокирам не знам што може да направи.. Како да му кажам дека не ми значи веќе?? Страв ми е да не направи нешто со видеото, само со едно нешто се тешам дека кога му зборев дека ми е страв ако не го избрише ми рече дека нема шанси да направи нешто зашто има фирма и така и него не му е во корист во случај да се дознае. Ве молам за помошшшш :(
Пријави у полиција дека те уценува со приложени материјални докази било да се звучни или писмени/електронски (фејсбук ова она)

Kajgana Shop

На врв Bottom