Снег

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Го сакам снегот но не сакам да се топи.На планина коа ќе видам многу многу снег така така така хохохохохохох многу ми е убава гледката:helou:

I

InF3cTeD

Гостин
Го сакам снегот но не сакам да се топи.На планина коа ќе видам многу многу снег така така така хохохохохохох многу ми е убава гледката:helou:
кој не сака и на кој не му е убаво...гоготово кај нас сакам коа ќе намаа снег и се оди на војна со топки во парк :vozbud::vozbud:лудница е од секаде фрчат топки да незнаеш од кај да бегаш (кажувам за во Велес).

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Во Скопје слабо ама очекувам вечерва да наврне и ме радува фактот дека по планиниве ке има снег и ке се отвори скијачка сезона :cuc:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во Скопје слабо ама очекувам вечерва да наврне и ме радува фактот дека по планиниве ке има снег и ке се отвори скијачка сезона :cuc:
За вториот дел се сложувам can't wait! :helou:

M

marko 1996

Гостин
У скопје сабајле околу 4-5 саат имаше снег ама мнгоу малце и после се будам у 12 : 30 и глеам се се стопило :)

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Сакам снег!
Ама не милиметарски, него до колена.

Баш сакам да научам да скијам.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Не верувам дека скоро ќе има добар снег, може ќе падне снег но проследен со дожд, најтапа комбинација, ќе си чекаме нареден бран од север, кој доаѓа за неколку дена! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom