Еве ти уште годинава, да не го мислишај здравје догодина ...
Важно полиција имаше вчера на секој чекор и застануваа, бараа зимска опрема не сум дужна јас ни ти ни било кој да мкнеме ланци во европска метропола ако пијаницата не е способен пет сантима снег да очистиДали градскиот татко се опраи од петокот од Скопски Мерак, и кога би можеле да чекаме на реакција од негова страна за расчистување на сите улици, паркинзи и тротоари? Онака како што тоа го прават во Европа, онаа Европа која тој и другите ни ги отекоа јајцата дека ќе ја донесат ако ги гласаме. Синоќа еден багер едвај проаѓаше, денес веќе паркинзите се каша, споредните улици за нигде. Внуците збореа од петокот дека едвај чекаат снегот да дојде, али градските власти од владејачката коалиција немаа појма, пардон беа зафатени со наздравување. Незнам кое ќе биде оправдувањето за ова, али сигурно PR тимот ќе смисли нешто.
Важно полиција имаше вчера на секој чекор и застануваа, бараа зимска опрема не сум дужна јас ни ти ни било кој да мкнеме ланци во европска метропола ако пијаницата не е способен пет сантима снег да очисти
Овде во оваа вукојебина ништо не ти е сигурно. Вујко ми го застанаа на автопат со зимски гуми и му бараа ланци.Ланци ако добро знам се за надвор од град или грешам? Зимска гума со добар профил е задолжителна.
Зимска опрема ти бараат иако те сфаќам кон што целиш и така е, муабетот првично ми е дека наместо да те малтретира, може да спрегне газот и да зачисти. Еве и така се изнавработени пола држава во полиција, нели се бунеа не оделе на работа, земаат плата, еве прилика да си одработат. Смешно е главен европски град да е блокиран и да бараш опрема како за тенковската битка во Курск на -100 а слушаш по улица деца се жалат, не им се правеле топки од снегот.Ланци ако добро знам се за надвор од град или грешам? Зимска гума со добар профил е задолжителна.
Ова е скроз неточно.Зимска гума со добар профил е задолжителна.
Да не се лажеме...не може.[DOUBLEPOST=1519642358][/DOUBLEPOST]може да спрегне газот и да зачисти
Нема летна гума добар профил за снег, прво е друга компонента, друг состав, шарите и самиот пресек е потесен за полесно пробивање низ снег.Ова е скроз неточно.
Летна гума со добар профил е задолжителна + синџири.
Јасно ми е мене тоа перфектно, ама законот е тој. Летна гума со добар профил + синџири е задолжително.Да не се лажеме...не може.[DOUBLEPOST=1519642358][/DOUBLEPOST]
Нема летна гума добар профил за снег, прво е друга компонента, друг состав, шарите и самиот пресек е потесен за полесно пробивање низ снег.