Смоки од Витаминка

Дали ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    58

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
НАЈГРДИ СЕ!

Си купив еднаш, и само што го каснав првото стапче внатре ги фрлив. Целите црни беа внатре а и мирисот убива!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Е конечно им текна нешто ново... ги немам пробано, прв пат гледам сега од тебе. Инаку според сликава повеќе ми личи на Чипс, нешто ко ова (само со друг вкус):

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Немам пробано, ама би требало да се добри.Витаминка е институција!Годинава 55 години постоење.

Три нови биле, не едно.Од лево надесно: Павлака,Кечап и Хот дог.

„Брендот Стоби е еден од ретките кои со предзнакот македонски, е извезуван и баран на сите континенти во 25 земји. Тоа е податок што не мотивира да вложуваме во овој бренд, да сме иновативни и да го развиваме. Пласирањето на трите нови производи значи, не само зголемување на палетата на Витаминка, туку и потврда на квалитет препознаен од многу генерации” изјави Влатко Трпаноски, комерцијален директор во Витaминка.

Витаминка ја развива производната линија со воведување линија снекови како надополнување на линијата солени производи, во кои влегуваат Стоби флипс. „Брендот Стоби е еден од ретките кои со предзнакот македонски, е извезуван и баран на сите континенти и во 25 земји. Тоа е податок што не мотивира да вложуваме во овој бренд, да сме иновативни и да го развиваме. Пласирањето на трите нови производи значи, не само зголемување на палетата на Витаминка, туку и потврда на квалитет препознаен од многу генерации, изјави Влатко Трпаноски, комерцијален директор во Витаминка.

Трите нови Стоби производи се со различни форми и различни вкусови, соодветно на широк опсег на потрошувачи. Стоби рингс во форма на прстени се со вкус на кромид и павлака, Стоби стикс се стапчиња со вкус на хотдог и со вкус на кечап. Стоби е бренд кој постои и континуирано се произведува уште од 1978 година. Досега од солениот асортиман, покрај основниот вкус Стоби флипс, има развиено уште и Стоби флипс со вкус на сирење и пица, а од благиот Чоко Стоби, и сега дополнително се зголемува со новите три вкуса.

Витаминка е фабрика број 1 во Македонија во производство на кондиторски производи, а со новата производна линија го зазема првото место во производство на флипс и снакс. Од Компанијата најавуваат дека наскоро Стоби линијата ќе се зголеми со други вкусови.

И старите три:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Витаминка да не остаени во времето на Југославија? Македонскиот го напишале со српско-хрватска латиница

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Воопшто не се убави, ги пробав пред малку и немаат никаков вкус. Всушност одвратни се.
--- надополнето: Dec 6, 2011 6:56 PM ---
Воопшто не се убави, ги пробав пред малку и немаат никаков вкус. Всушност одвратни се.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
МОРА ДА ГИ ПРОБАМЕ ! ГОЛЕМ ЗАВИСНИК СУМ ОД ГРИТЦКИ .. ! :D

П

Пепси_

Гостин
Мене ми се одлични и добра работа им е ова да сменат малце.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Плавите со сирење најубави ми се. Но само во Веро, Тинекс и поголемите маркети ги има. А овие најновиве не сум ги пробал. Баш ќе ги пробам и да видам какви се.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ама немаме никаква навика за прифаќање нови производи.Од Стоби Флипс освен црвените, другите две слабо ги јадат и слабо ги носат по маркети, а добри се.Стоби Стикс не ми се нешто посебно, малку претерале со сол, ама овие се ок.

Kajgana Shop

На врв Bottom