Смирени или избувливи?

A

Antigona

Гостин
Јас спаѓам во групата нетрпеливи. Ете во оследно време поради нетрпеливоста , 90 % од денот сум нерасположена, нервозна, агресивна , борбена , ми иде да му пушам на некој крв од носот, да ја исфрлам сета лутина. Некако ич не ми се чека , чекањето ме убива, и афтоматски тука трпението ми попушта и ги губам живците.

L

Lu

Гостин
Премногу сум смирена и толерантна, али некогаш кога се' ќе ми дојде преку глава избувнам како вулкан и во тие моменти не би сакале да сте во моја близина :sneaky:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Многу сум избувлива, лоша маана јебеш га.

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Многу тешко да избувнам, секогаш сум била човек со смирен темперамент, ама кога избувнам е тогаш е сериозно :)))

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
во знакот ми е, страшно избувлива.. ама брзо ми проаѓа :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
нетрпелива, често избувнувам, во некои ситуации тешко можам да се контролирам и не внимавам на речникот :)

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Смирена, во исто време нетрпелива, ама смирена :) Се чудам и јас како сум научила да ги балансирам.
Има моменти кога сакам да избувнам,ама... успевам да ги смирам некако.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Зависи до ситуација.
И двете.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Избувливааа.....и тоа многу. Изнервирај ме и ќе ме видиш во најлошото светло... Али после се смирувам и сваќам дека сум претерала со реакцијата малце :X3:

M

MagisterLudi

Гостин
И двете. Во последно време ОМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ!

(=_=)

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
ептен смирена, без разлика од ситуацијата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom