ХАХАХАХАХАХА еј ги отепа еј хахаахахаааааааХАХАХАХАЕве ги најсмешните, воедно и најглупави ако може да се наречат „навивачи“
Скандираат „непризната држава“ а живеат во истата
Луѓе со просечна интелигенција не би направиле ваков испад. Ја пцујат и навредуваат државата во која живеат, државата во која го јадат лебот, државата која во 1999та ги прими како избеглици од Косово голем дел од нив...
Скандираат „непризната држава“ а и тие се дел од неа... еве со право можат да ја добијат титулата најсмешни навивачи. Ете и они во нешто да бидат први, смешни тифози група бр.1
Првата слика е смешна, ама што е смешно во вторава.. навивачите не смеат да пијат ладен чај а ?
Абе паметњакович се правиш најголем македонец овде.А да не си ти случајно дегенот, и тешко фаќаш ритам?
Еве ти еден „буквар“:
Лажи, лажи, лажи ме
Љуби, љуби, љуби ме
Аналогно:
Дупи, дупи, дупи ме
Далеку е од :
Дупиме, дупиме, дупиме
Сигурно нема да сватиш пак
Таа песна Комити ја пееме уште од осамостојување на македонија и е првично наменета за Чкембари, али секој си ја модифицира во завиност од противникот.Кога сме кај смешни тифози, посмешно од Војводи што пееја со Шкендија „Дупи, дупи, дупи ме “ здравје.
Мојот пост беше бришан од Фан клуб Тетекс, сигурно оти мислеле дека тука му е местото.
Сигурно некој од вашите има татко или мајка професор по македонски литературен јазик. Нека ги прашат, и ќе видат каков одговор ќе добијат! И дека и овие од Ластовица „паднале“ на испит по македонскиАбе паметњакович се правиш најголем македонец овде.
http://www.youtube.com/watch?v=h2qgDZuSMcU
Кога не ја знаеш македонска литература, што се јавуваш ко падобранец некој ?
Човече, ДУПИМЕ е прво лице множина од ДУПИ...Сигурно некој од вашите има татко или мајка професор по македонски литературен јазик. Нека ги прашат, и ќе видат каков одговор ќе добијат! И дека и овие од Ластовица „паднале на испит по македонски“
Отвори си тема Фрустрации, и префрли го овој пост таму. Тука е Смешни тифози:...а војводи се ептен смешниМногу се нервирам коа за литература МАКЕДОНСКА ми збори некој што ја учел и допрва треба да учи...
Не знам што не ти е јасно од делот ДУПИМЕ ?Отвори си тема Фрустрации, и префрли го овој пост таму. Тука е Смешни тифози:...а војводи се ептен смешни
ti izgleda imas problem so zborot "zvuci", ma nemas samo so toa problem koga ke analiziras podetalnoНе знам што не ти е јасно од делот ДУПИМЕ ?
Не негирам дека немаш познавање од Македонскиот јазик, сигурно и си завршил на филолошки, ама за ова што го збориш не си во право.Отвори си тема Фрустрации, и префрли го овој пост таму. Тука е Смешни тифози:...а војводи се ептен смешни