Смешни тифози

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
PatriotMKD, мислиш дека те разбраа нешто (чест на исклучоци) ?

Дардан, а каква врска имаат жените со старциве што по некојпат ќе залутаат ?

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Еве ги најсмешните, воедно и најглупави ако може да се наречат „навивачи“

Скандираат „непризната држава“ а живеат во истата :)
Луѓе со просечна интелигенција не би направиле ваков испад. Ја пцујат и навредуваат државата во која живеат, државата во која го јадат лебот, државата која во 1999та ги прими како избеглици од Косово голем дел од нив...

Скандираат „непризната држава“ а и тие се дел од неа... еве со право можат да ја добијат титулата најсмешни навивачи. Ете и они во нешто да бидат први, смешни тифози група бр.1 :pos:
ХАХАХАХАХАХА еј ги отепа еј хахаахахаааааааХАХАХАХА

A

Ali Pasha

Гостин
Кога сме кај смешни тифози, посмешно од Војводи што пееја со Шкендија „Дупи, дупи, дупи ме “ здравје.
Мојот пост беше бришан од Фан клуб Тетекс, сигурно оти мислеле дека тука му е местото.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
А да не си ти случајно дегенот, и тешко фаќаш ритам?
Еве ти еден „буквар“:
Лажи, лажи, лажи ме
Љуби, љуби, љуби ме
Аналогно:
Дупи, дупи, дупи ме

Далеку е од :
Дупиме, дупиме, дупиме
Сигурно нема да сватиш пак:tapp:
Абе паметњакович се правиш најголем македонец овде.
http://www.youtube.com/watch?v=h2qgDZuSMcU
Кога не ја знаеш македонска литература, што се јавуваш ко падобранец некој ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.038
Кога сме кај смешни тифози, посмешно од Војводи што пееја со Шкендија „Дупи, дупи, дупи ме “ здравје.
Мојот пост беше бришан од Фан клуб Тетекс, сигурно оти мислеле дека тука му е местото.
Таа песна Комити ја пееме уште од осамостојување на македонија и е првично наменета за Чкембари, али секој си ја модифицира во завиност од противникот.
Ако прв пат ја слушаш тоа е твој проблем.
А ритамот не е од Лажи, лажи лажи мееее, туку од македонската песна пуши, пуши, пушиме гајле си немаме...
ДУПИ, ДУПИ, ДУПИМЕ...

Чисто сда те инфомирам :D

A

Ali Pasha

Гостин
Абе паметњакович се правиш најголем македонец овде.
http://www.youtube.com/watch?v=h2qgDZuSMcU
Кога не ја знаеш македонска литература, што се јавуваш ко падобранец некој ?
Сигурно некој од вашите има татко или мајка професор по македонски литературен јазик. Нека ги прашат, и ќе видат каков одговор ќе добијат! И дека и овие од Ластовица „паднале“ на испит по македонски

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.038
Сигурно некој од вашите има татко или мајка професор по македонски литературен јазик. Нека ги прашат, и ќе видат каков одговор ќе добијат! И дека и овие од Ластовица „паднале на испит по македонски“
Човече, ДУПИМЕ е прво лице множина од ДУПИ...
ТОЈ ДУПИ...
НИЕ ДУПИМЕ...

Што не ти е јасно?

A

Ali Pasha

Гостин
Многу се нервирам коа за литература МАКЕДОНСКА ми збори некој што ја учел и допрва треба да учи...
Отвори си тема Фрустрации, и префрли го овој пост таму. Тука е Смешни тифози:...а војводи се ептен смешни

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.038
Отвори си тема Фрустрации, и префрли го овој пост таму. Тука е Смешни тифози:...а војводи се ептен смешни
Не негирам дека немаш познавање од Македонскиот јазик, сигурно и си завршил на филолошки:D, ама за ова што го збориш не си во право.
Смешно може да му биде само на некој што не разбира Македонски...

П.С. гледам на клипот од одбојка, има многу што пијат пиво...
Нели не пиевте алкохол:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom