Смешни имиња и необични ситуации

SpaceMan

Dead Like Me
Член од
8 декември 2005
Мислења
102
Поени од реакции
1
Со мене во основно учеа
Ружди
Љумтурие
и уште неколку од „браќана и сестрине” али не ми теќиња како се викаа:)

Ja znam edna Bugarka, Trendafilka, uvek mi doagja na um dvorot na tatko mi ko ke ja vidam -- coekot e po trendafilite ne za drugo.
А баба Зумбула ја забораивте:pos:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Majka mi imala profesorka Kremka

Drugi smesni iminja:
Cvete za zensko

Velice(bolji Velike)

Vrbica Stefanov-poznato

Rubinco

Visnja

Haralampie

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Profesorka Kremka,eeeee...nadaleku poznatata biologicarka?! xaxaxxaaaa...

A sto ke kazete na imeto na eden moj drugar od studentski denovi, Made?! Greota covekot,cel zivot ima problemi so imeto,ama pusto tatko mu od sreca sto se rodilo masko, u pijanoto stanje,ni tri ni pet op Made! Strasno!

Inaku ako trebase da se vikam po baba mi ke bev Paraskeva i verojatno ke me utepaa od seirenje. Sreca imam energicna majka,pa go resila slucajot! xa! :)

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Ima edna torbeska se vika Guska Shutrak.
I imalo mnogu smesni situacii koga ceka vo bolnica i koga sestrite ke ja izvikaat .... :pos:

П

Петар-МКД

Гостин
Кога сме веќе кај чудни имиња... мајка ми има руско име и се вика Кира. Уште и самиот неможам да се изначудам после толку години.

А мојата професорка по физика се вика Коцка :lud:

"Ајт терајте тркалото" - што би рекол Букаро

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
ima edna se vika "RUSKA" - lol . mozele pa da ja krstat i ENGLESKA I FRANCUSKA :))

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
ThA-BiTcH напиша:
Baba mi se vikase Ilonka
Dedo mi se vika Vojo
So mene uci eden Erhan
Eden prijatel na moite se vika Zule
:pos:
Биљана,Илонка е многу често унгарско име впрочем знаеш дека баба ни беше унгарка нели?И нема ништо смешно во тоа...

Зуле ми е смешно мене :pos:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Не би можел да речам дека е смешно но во секој случај е необично името на едно девојче што го слушнав... се вика: РЕСАНА :icon_lol:

J

Johnny Stulic

Гостин
Macedalien напиша:
споменик!!!! Ако не е жив :pos:

Или, пак, уште понеобична ситуација : Прашуваш некоја жена “Како се викаш?“. Жената од земја не се гледа ама сепак е горда да ти каже дека нејзиното респективно име е Велика. :pos: :pos: :pos: :pos:

Ај сеа да ве видам како реагирате на оваа ситуација :wink:
Jas pak poznavam eden se preziva Gazeski
Zamisli situacija Velika Gazeska:pos: :pos:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
многу мрзам име македонка, а па една пријателка на баба ми пријателка иглика се вика

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
A ja ednas imav edna slucka... bev u Ohrid na odmor i se zapoznavme so grupa devojcinja od Ohrid... i jas na ednoto devojce i vikam "kako se vikas?" a ona mi vika"najmakedonskoto ime" i ja sea u trilema.... hehe i vikam "jagoda, stojna, petra, blaga....(tie takvite babisnki iminja)..." i ona na kraj mi vika "NE be najmakedonskoto ime MAKEDONKA"... i ja "AHAM" a posle toa se zgaziv od smeenje.... NAJMAKEDONSKOTO ime MAKEDONKA:smeshko: !!!E toa ti e... makedonski iminja:)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
High_Voltage напиша:
На стариот мој еден пријател Лефтер се вика, Леки го викаат нагалено.

А мене смешни имиња ми се: Сотир, Менде, Грозда, Јанка, Јонче, Радован, Радојко, Деса, Донка, Галаба... :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom