Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.054
Поени од реакции
51.405
Од амнестијата на воени злосторници што ја апрани твојот сопственик, поголемо понижување не може да имаме никогаш.
интересно е како тогаш и на двајцата ни сметаа тие потези, а сега на новите се правиш мутав и не ти се проблем. Некој сигурно си имал сопственик

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.781
Поени од реакции
35.731
Пола и повеќе од нив веќе се вработени во администрација. Јасно сега?
Не заборавај и дека сеуште лапаат парички (макар хонорарно) и од невладините организации, од кои се префрлија во администрација.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.553
Поени од реакции
85.156
интересно е како тогаш и на двајцата ни сметаа тие потези, а сега на новите се правиш мутав и не ти се проблем. Некој сигурно си имал сопственик
Можеби на еден од нас двајца и не му сметал баш толку многу потегот со амнестија на воени злосторници,пошто глеј исто е, а амнестија на воени злосторници кои вршеле злосторства од религијско-етничка побуда врз Македонци, а мењање име на аеродром.

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
https://www.mkd.mk/makedonija/politika/zaev-vladata-vekje-bara-nachini-kako-da-se-sprovede-megjunarodna-istraga-za-divo

Тоа е тоа, си продолжуваат со предавничките политики, меѓународна истрага за терористички напад, супер.
Го следат примерот на боксерот како да се трти г'з и тоа шутракот од минстер што беше за надворешни работи, Поповски, сејм шит и новиов, ебате тоа бемките глупи.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.054
Поени од реакции
51.405
Можеби на еден од нас двајца и не му сметал баш толку многу потегот со амнестија на воени злосторници,пошто глеј исто е, а амнестија на воени злосторници кои вршеле злосторства од религијско-етничка побуда врз Македонци, а мењање име на аеродром.
на линија е повеќе со субвенциите на Рамуш ама и тоа ваљда не постои како и се друго што не постои откако ти дојде животот

Член од
14 август 2006
Мислења
45.553
Поени од реакции
85.156
Чекај малце, ти ја поддржуваш оваа Влада?
Знаеш ли дека АХМЕТИ е во таа Влада?
Подржувам секоја влада во која не е твојот газда.
АлБагдади ќе праел влада! Груевски не у неа? Im in![DOUBLEPOST=1510404685][/DOUBLEPOST]
на линија е повеќе со субвенциите на Рамуш ама и тоа ваљда не постои како и се друго што не постои откако ти дојде животот
Вие грујови мадиња, барем мене не ми се прајте дека нешто сте се засекирале за Македонија и Македонците. Тоа пред кооперација у село тоа зборите им. И ти, и волк и цела продадена буљумента.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.392
Поени од реакции
9.022
Богоев: Додека карпошани дишеле загаден воздух, Стевчо Јакимовски во канцеларија дишел воздух од „Швајцарски Алпи“

Стефан Богоев, новиот градоначалник на скопската општина Карпош тврди дека додека жителите дишеле загаден воздух, неговиот претходник Стевчо Јакимовски во канцеларија дишел воздух од „Швајцарски Алпи“.

– Јакимовски во кабинетот имал швајцарски апарат за прочистување на воздухот. Додека надвор било загадено, тој внатре имал чист воздух. Јас овој апарат ќе го дадам да го користат во некоја од градинките – изјави за „Фокус“, Богоев.

StevchoBogoev.jpg

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.054
Поени од реакции
51.405
Вие грујови мадиња, барем мене не ми се прајте дека нешто сте се засекирале за Македонија и Македонците. Тоа пред кооперација у село тоа зборите им. И ти, и волк и цела продадена буљумента.
готово бе, чим ти кажа крај еве, не се нервирај

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Богоев: Додека карпошани дишеле загаден воздух, Стевчо Јакимовски во канцеларија дишел воздух од „Швајцарски Алпи“

Стефан Богоев, новиот градоначалник на скопската општина Карпош тврди дека додека жителите дишеле загаден воздух, неговиот претходник Стевчо Јакимовски во канцеларија дишел воздух од „Швајцарски Алпи“.

– Јакимовски во кабинетот имал швајцарски апарат за прочистување на воздухот. Додека надвор било загадено, тој внатре имал чист воздух. Јас овој апарат ќе го дадам да го користат во некоја од градинките – изјави за „Фокус“, Богоев.

Прегледај го приврзокот 180147
Како швајцарски алпи? Јас на сликава гледам дека е од Хималаи.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.553
Поени од реакции
85.156
готово бе, чим ти кажа крај еве, не се нервирај
Така де, сеа најдовде да јадете гомна. Не ви сметаше 10 години матер ебавање на сопствениот народ и национални интереси. Сега дојде апокалипсата.:tapp:

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192

Прегледај го приврзокот 180147
Како Стевче пропуштил да си го однесе дома апаратот.Можеби се обидел заедно со документацијата,ама му направија упад од инспекциите и не успеал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom