Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.791
Поени од реакции
3.861
Саше, со надимак буљаш од Карпош 1. Оф мори мајко, тој ли бе тепач? Он е тој навивачот на работнички што што го имаше легендарното клипче

И чик погоди кој стои прв до него на клипот :icon_mrgr:

Тоа се тие другарчиња на сдс

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.791
Поени од реакции
3.861

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Саше, со надимак буљаш од Карпош 1. Оф мори мајко, тој ли бе тепач? Он е тој навивачот на работнички што што го имаше легендарното клипче

И чик погоди кој стои прв до него на клипот :icon_mrgr:

Тоа се тие другарчиња на сдс
И командат коки беше тепач,па случајно на кеј онде кај Палас налетав у момент кога го грабнаа 2-3 деца од Аеродром вриштеше ко свиња на колење.Аман им вика доста ме утепавте,имајте милост :pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.369
Поени од реакции
84.608
Не се тоа рекетари, тоа се загрижени граѓани во чиј интерес е да има онолики зградурини на Водно и ваму, како што има у средина, а тие другите, нив не им смета тоа што ќе има одрон на земјиште, ерозија и поголемо загадување, него се прости луѓе кои се против прогресот.

Патем, многу е јако кога читам како грујовите куртони на темава ги обвинувааат СДСМ дека користеле рекетари и платени тепачи под превезот на "граѓани".

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Кој е следниот Апаш шо ќе го носите на власт? Ево пример јас веќе не излегвам на гласање... ама вие што планирате да гласате, имате ли човек-политичар во кој верувате дека ќе ја прочисти Северна Македонија од сопствените г**на, сопствениот народ?
Пошо реално... во ниту еден политичар не гледам вина. Дури и Груевски го засакав, безразлика шо му ја дувна во Будимпешта.
Народот е проблемот, и во ДНК-та ни е проблемот.
Кој жив политичар би го решил тој проблем?

D

Deleted member 12196

Гостин
Нема овде никакво лажење. Тие 15% за колку са намали невработеноста го фатија правиот (еднонасочен) пат. Кон ЗАПАД!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107
Кој е следниот Апаш шо ќе го носите на власт? Ево пример јас веќе не излегвам на гласање... ама вие што планирате да гласате, имате ли човек-политичар во кој верувате дека ќе ја прочисти Северна Македонија од сопствените г**на, сопствениот народ?
Пошо реално... во ниту еден политичар не гледам вина. Дури и Груевски го засакав, безразлика шо му ја дувна во Будимпешта.
Aman be ne izleguval na glasanje, golem kur sto ke si napravel. Znaes deka nema cenzus za parlamentarni taka? Isto taka pretpostavuvam ti e kristalno jasno sto znaci toa ili kako sto rekov golem kur deka nema da izlezis na glasanje.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Aman be ne izleguval na glasanje, golem kur sto ke si napravel. Znaes deka nema cenzus za parlamentarni taka? Isto taka pretpostavuvam ti e kristalno jasno sto znaci toa ili kako sto rekov golem kur deka nema da izlezis na glasanje.
Убо де не се вознемирви.. сигурно не сум само јас што нема да гласа... ама тоа е показател на кај се движи политичката ситуација.
Идемо даљје са исте паре :)

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107
Убо де не се вознемирви.. сигурно не сум само јас што нема да гласа... ама тоа е показател на кај се движи политичката ситуација.
Идемо даљје са исти паре :)
Taka de, ne si samo ti, tuka e i Piratic, xope i ostanatite prosvetleni,banjati,prosetanii,kulturno vozdignati i...........
Edinstveno zaednicko vi e nepokoleblivata borba za pad na razimot i nosenjeto na Zaev i SDSM na vlast. Od koga go donesovte i ispostraja se sto mozese da se isposeri vi tekna deka treba da se bojkotira nesto za sto bojkotot ima impakt ramen na nula. Genijalno nema sto. Oti ostanatite ne tolku banjati nikako da se setime deka vo osnova clenstvoto na SDSM ke si izlezi da glasa bez razlika na se sto mozese da se vidi i za referendumot. Ali vo red, ako sakate da se cukate po gradi so vasata bozemna nezadovolnost od vasiot izbor toa e vase pravo, samo ne deka site pijat mastilo.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.276
Ама убо ти легна Северџистан, нели!
(Како тргнала работата и дојде животот и ако некој терорист не пишува ......... Македонија да добие.....)
Што те квалифицира да даваш оценка за “Народот“, мислиш тоа што си во администрација на форумот е доволно ... да оценуваш и цел еден народ Македонскиот?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ама убо ти легна Северџистан, нели!
(Како тргнала работата и дојде животот и ако некој терорист не пишува ......... Македонија да добие.....)
Што те квалифицира да даваш оценка за “Народот“, мислиш тоа што си во администрација на форумот е доволно ... да оценуваш и цел еден народ Македонскиот?
Не мешај баби и жаби, овде си дискутирам како секој обичен член...
Поентата ми беше кратка и јасна... проблемов во нашава држава го гледам кај народот, тој исти народ што бира политичари кои ја уништија и продадоја земјата.
Повеќе се мразат левицата и десницата, одколку што ги мразиме останатите националности. Таа историска поделба помеѓу ВМРО и СДСМ е фактор број 1 за се што се случува.
Што не е јасно тука? Или ќе се роди трета опција, или Заев и Мицкоски треба да почнат да се љубат, или ќе не нема како народ и држава.
Толку имав да кажам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom