Си го чува дупето помошникот министер. Си чул ли за кривичното дело злоупотреба на службена положба? Е тоа кривично дело влегува кога некој ,,се по закон,, прави криминал или како што вели Шоиќ- мучкао сам али у складу с прописима. Ајде сега кажи ми дали ке биде криминал ако истата ,,законска,, далавера ја направи Заев за овие избори? Ке биде ОК ако Заев си увезе неколку илјади гласачи и ,,законски,, им даде лични карти за да гласаат? Или тоа е законски само ако го прави твојата ,,побегуља,,?Za tie što se kontraa so mene okolu procedurata za izdavanje na ličnite karti na ,,čovečinata,,......
ТИТАНИК“ ПPOПAДHA: Пoмoшник министерот во МВР појасни дека нeмa пpekpшyвање на зakoнот при издавање на лични карти во „Титаник“
„ТИТАНИК“ ПPOПAДHA: Пoмoшник министерот во МВР појасни дека нeмa пpekpшyвање на зakoнот при издавање на лични карти во „Титаник“ - iNFOMAX.mk
Ибраим Беќири, првиот човек на Одделот за управни работи во МВР, а воедно и помошник на министерот Оливер Спасовски, на денешното рочиште на случајот Титаник потврди дека нема никаква законска пречка во издавањето на лични карти во овој случај. Како тогашен и сегашен помошник на министерот...infomax.mk