Што се случило? Фрчко некого шамарал? Мора да е или дете или болен некој. Па Фрчко сем на уста да се чатали.. за друго е скопско „педерче“.https://www.youtube.com/watch?v=pcEBffkxdFQ Аии ќосињава го добија..
Што се случило? Фрчко некого шамарал? Мора да е или дете или болен некој. Па Фрчко сем на уста да се чатали.. за друго е скопско „педерче“.https://www.youtube.com/watch?v=pcEBffkxdFQ Аии ќосињава го добија..
штета што не беше женско, вака ем малолетно ем машко не е кеиф ама затоа жена ... имаше да и влезе и со раце и нозе #прашајтејаженаму !!!!
Кои сонародници?сонародници
Исто ко водачите на четвртиот Илинден.Што се случило? Фрчко некого шамарал? Мора да е или дете или болен некој. Па Фрчко сем на уста да се чатали.. за друго е скопско „педерче“.
Каде бе гноју еден јас повикувам на масакри. Јас реков ако не ја повлечат Албанците платформата ќе мора да се соочат со војна. Па сега ако не сакаат да ја повлечат значи они сакаат војна.Навистина си спремен да го дадеш животот за Македонија? Ништо полесно, веднаш скокај од тераса а во случај да нема потребна висина, жилетот и правец под туш. Со тоа ќе направиш најмногу за Македонија, бидејќи повикување на масакри на сонародници со прогласување на воена состојба од страна на претседател кој беше/е врховен командант под чија ингеренција се наоѓаше министер за одбрана - убиец на македонски војници и цивили - не е дно, тоа е бушилица со дијамантска глава која постојано копа во потрага по ново дно, и ако продолжи ќе излезе во Пекинг еден ден.
Ако нему тоа не му сметаше, да ја остави цела армија на располагање на дезертер од истата и терорист, којзнае зошто би му сметала дебилна предизборна патка-платформа на албански претседател која има шанси да се оствари колку што е шансата ти да напишеш нешто разумно.
Би рекол срами се, но тоа се кажува на луѓе кои срам имаат.
Во војна бе? Војна?Па јеби га мора еднаш да за нацрта линијата и да се каже стоп на уценувањата. Сега е како погодено времето. Доста беше од куртони како вас со сечен кур во газот да одлучуваат за мојата иднина и за иднината на моите деца.
Ако не сакате војна, нека ја повлечат Албанците платформата и нема да има војна, рамковниот договор целосно ги гарантира правата на малцинствата во државава and thats it. Редно е линијата да се повлече. А ти ако си спремен да ја браниш платформата, многу лесно ќе добиеш оружје од УЧК....[DOUBLEPOST=1488657802][/DOUBLEPOST]
Ќе видиме, ако оди Иванов до крај, ќе се појават опциите.
ваљда се збунил со тачи и идниот претседател на голема албанија еди рама.Каде бе гноју еден јас повикувам на масакри. Јас реков ако не ја повлечат Албанците платформата ќе мора да се соочат со војна. Па сега ако не сакаат да ја повлечат значи они сакаат војна.
Баш би било интересно да ја дознаеме вашата стратегија, како замислувате дека ќе се одвива сето тоа, ќе му објави војна претседателот на Албанија? Или на Косово? Или две во едно? Ќе распореди единици на граница и ќе му даде ултиматум на шип.тарскиот претседател да ја повлече платформата од 24 часа после кое ќе следи вооружен одговор? Бомбардирање на Тирана? Ххахах не ми се верува што пишувам ама има нешто забавно во комуникација со лудациПа јеби га мора еднаш да за нацрта линијата и да се каже стоп на уценувањата. Сега е како погодено времето. Доста беше од куртони како вас со сечен кур во газот да одлучуваат за мојата иднина и за иднината на моите деца.
Ако не сакате војна, нека ја повлечат Албанците платформата и нема да има војна, рамковниот договор целосно ги гарантира правата на малцинствата во државава and thats it. Редно е линијата да се повлече. А ти ако си спремен да ја браниш платформата, многу лесно ќе добиеш оружје од УЧК....[DOUBLEPOST=1488657802][/DOUBLEPOST]
Ќе видиме, ако оди Иванов до крај, ќе се појават опциите.
Мене само не ми е јасно - сега не праат џамии каде им текне? Сега не се зборува ш во собрание?Јас не се сомневам дека телетабиси како вас би немале ништо против и џамија во спална да ви изградат и да ви шетаат и талибанчиња по куќа. Стварно, толку ви е јако запикани така длабоко во љоптарска задница?
Подобро ужасен крај, отколку ужас без крај.Во војна бе? Војна?
Вие нормални сте? Знаеш дека со таков потег Македонија ќе ја збришите од постоење? Оти таква војна ќе ги вплети албанците во Македонија плус сите соседи и Европа. Знаеш кој се наши соседи? Ти паѓа на памет дека во таква состојба најјидеално решение за сите ќе биде Македонија да ја снема од мапата.
Која будала еј, војна во Македонија е крај на државава и нејзиното постоење, после курчи се како бугарин кога ќе ти ја ебаат мајката у пичка,глупав еден.
Па најверојатно, ама интересен ми е ставот на овие шљамови од Македонци кои ја подржуваат Албанската платформа, дека како решение не го земаат повлекување на платформата. Боже сачувај да се повлече платформата. Тоа е нешто страшно. Гниди од луѓе. Нелуѓе.ваљда се збунил со тачи и идниот претседател на голема албанија еди рама.
Да не беше и ти дел од тројката која си ги изеде шамарите па сега од безбедна дистанца на форумов му викаш педерче?Што се случило? Фрчко некого шамарал? Мора да е или дете или болен некој. Па Фрчко сем на уста да се чатали.. за друго е скопско „педерче“.
Па некако сме се родиле..... ти ја ебаат мајката у пичка,глупав еден.
Пола од нив не се Македонци, имај го тоа во предвид.Па најверојатно, ама интересен ми е ставот на овие шљамови од Македонци кои ја подржуваат Албанската платформа, дека како решение не го земаат повлекување на платформата. Боже сачувај да се повлече платформата. Тоа е нешто страшно. Гниди од луѓе. Нелуѓе.
Од Фрчко? Би се убил. Такви лигуши на леб ги мачкам.Да не беше и ти дел од тројката која си ги изеде шамарите па сега од безбедна дистанца на форумов му викаш педерче?
Погледни го видеото, ова е 2 дена после атакот на сличен начин врз Борјан Јовановски, не е оркестрирано ова во секој случај ..Што се случило? Фрчко некого шамарал? Мора да е или дете или болен некој. Па Фрчко сем на уста да се чатали.. за друго е скопско „педерче“.