- Член од
- 13 јуни 2009
- Мислења
- 1.506
- Поени од реакции
- 990
која половина че го земаш?
Attachments
-
187,8 KB Прегледи: 73
која половина че го земаш?
Можеш да веруваш дека лисец како Орце Камчев би дал скоро 2 миљона евра на Боки13 за да го спаси од судење? Абе самите Катица и Заев му ги имаат милувано мадињата на Орце со пердувце, Боки бил задолжен само да ги развози парите со џипТешко да ќе се само овие за "рекет". Ќе испаднат 7-8 души сигурно.
Od kade takva ideja deka ke odam nekade? Ti ne mu ja duvna, uste tuka cmais ?[DOUBLEPOST=1563366726][/DOUBLEPOST]Bitola li si uste ili zamina australija, ne sme si pisale oddamna ke se zaboravime
Odlicno ko taka .Не е точно тоа, оваа влада ги исполни тоа што требаше, се одблокираја Евро-Атлантските процеси.
Така да тоа што очекував од нив го направија.
За друго немав големи очекувања, иако морам да признам ги 'надминаа' сите мои предвидувања.
Инаку оти бе сите релативизираат сега, за својата партија, оти пак јас да неможам, за себе
Орце тешко дава така пари. Не знам само како го убедиле/му ги земале.Можеш да веруваш дека лисец како Орце Камчев би дал скоро 2 миљона евра на Боки13 за да го спаси од судење? Абе самите Катица и Заев му ги имаат милувано мадињата на Орце со пердувце, Боки бил задолжен само да ги развози парите со џип
Ако има, повеќе штета ќе има за мице, ќе го уништат.
Како и предходните?Ќе одлучат дека снимките се незаконски стекнат материјал и не треба да се користат на суд т.е. никој нема да одговара ...
Ама џабе му беа на Боки, го заебаа со законот за плаќање, само до 500 еур кеш може да плати ...450,000 EU во кеш нашле во квази телевизијата
Сега стави се малку во улога на ОрцеМожеш да веруваш дека лисец како Орце Камчев би дал скоро 2 миљона евра на Боки13 за да го спаси од судење? Абе самите Катица и Заев му ги имаат милувано мадињата на Орце со пердувце, Боки бил задолжен само да ги развози парите со џип
Може да нагаѓаме кај се јавила
Smrad e malku za ovoj liguš......treba da se najdat posoodvetni zboroviМоже да нагаѓаме кај се јавила
Уствари тој самиот си се пријави денеска
Ван Хојте д кетмен
Смрад ко неа
И овој има праено некои дубари тука,па затоа и ја штити.Вака на гмизаво створење ми личиМоже да нагаѓаме кај се јавила
Уствари тој самиот си се пријави денеска
Ван Хојте д кетмен
Смрад ко неа