- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.313
- Поени од реакции
- 15.479
го одзеле компјутерот од синот на Прасица....ќе го кркаат више него Јане ЧентоАко сакаат, ќе го најдат. Не е нешто посебно паметна физички да го уништи
го одзеле компјутерот од синот на Прасица....ќе го кркаат више него Јане ЧентоАко сакаат, ќе го најдат. Не е нешто посебно паметна физички да го уништи
Имам работено на security breaches и вадење податоци, се се наоѓа, да не може да се извлече податок треба направата да е сол направена.ееее како? а ако му наседне на фотељата?
у ствари она неможи да седни на фотеља......во најмал случај двосед
како бе невина.....а синот како го родила????Поткуп од камчев ,катица е невина .а б13(п) и лила(к) виновни.
low level format.... бришење на mbr враќање на податок на свети никадИмам работено на security breaches и вадење податоци, се се наоѓа, да не може да се извлече податок треба направата да е сол направена.
За Катица збориме.low level format.... бришење на mbr враќање на податок на свети никад![]()
Грујо ќе се врати ...I koja vi e poentata na euforijata ?
I? Sto so toa ?Грујо ќе се врати ...
А со него можеби и Лет3...Грујо ќе се врати ...
Сериозен си ?low level format.... бришење на mbr враќање на податок на свети никад![]()
мало сутраСериозен си ?
Голо маде е тоа, да ми извиниш на муабетов, се ќе извадат ...
извини(те) на офтопик што ,,ме навлече,, на темава....програм за враќање од форматирана СД каричка...све пробав што најдов на нетСериозен си ?
Голо маде е тоа, да ми извиниш на муабетов, се ќе извадат ...
Не знаеш или сакаш да видиш дали и другите мислат како тебе?I koja vi e poentata na euforijata ?
Абе имаат хардверски уреди со кои можат да враќаат податоци, за твојата SD картичка стварно не знам.извини(те) на офтопик што ,,ме навлече,, на темава....програм за враќање од форматирана СД каричка...све пробав што најдов на нет
сори за бегање од темата![]()