Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
41.181
Каква фарса е ова, го тепале Миле, најантипатичната фаца у политикава. Второ каква бедотија се бањативе, им избега Груевски и сега се задоволуваат со ќотек за Миле и Спиро. Пу да ви ебам правдата и животот што ги донесовте. Вие не се бањати вие сте испрани у мозоците!

B

Bafra

Гостин
,,,izednachuvash chovek so kuche,,,?
Не изедначува, туку повеќе ги сака од луѓе. Тоа што секој ден 1 е гризнат, со трауми, со последици, не е ништо за него. Битно џукела по улица да си шета и да си прави што сака.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.525
Поени од реакции
18.409
Каква фарса е ова, го тепале Миле, најантипатичната фаца у политикава. Второ каква бедотија се бањативе, им избега Груевски и сега се задоволуваат со ќотек за Миле и Спиро. Пу да ви ебам правдата и животот што ги донесовте. Вие не се бањати вие сте испрани у мозоците!
Абе малициозно копиле е Миле, не би го жалел баш многу. Али не може ќејф да ми биде некој кој пукал на државава и сеа да го воспевам зашто го тепал Миле или Ристо. И таква атмосфера се ствара во државава, вчера кловнот Стојанчо, денес овие пилиштариве, добро ок е ако некој е океј со тоа Албанците да се газди а ние со вагини да шетаме.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Фокус станаа сдс курир.мк. По голема беда од овој сајт од коа се на власт неам видено.

https://fokus.mk/od-zatvorot-velat-deka-janakieski-i-ristovski-predizvikale-verbalna-raspravija-pa-bile-napadnati/
100%. Забегаа подолго време овие.

Некој им пуштил луѓе да ги истепаат. Прашањето е, на кого тоа би му одговарало во моменталнава ситуација?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Миле провоцирал и ќе се тепал со учката од Диво Насеље, едниот канцелариски чиновник другиот ладнокрвен убиец, трагично смешно е ова.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
До толку не,за ќутек се Сдс од Заев,Радмила,зошто толку подмолни и ниски удари на државава и немат напраено,што ни Црвенковски не сменил име на држава ,,,, Правиш остапки,претрпевме понижувања и малтретирања од Албанците,бугарите и највеќе грците ....Чекај,нели деноним ќе остане Македонец,зошто сега е Северно Македонец ....

ЗА ПАРИ СЕ ПРОДАДОА ...
Ако мене ме прашуваш, амнестирање хашки случаи > менување закон за јазици и менување на уствно име. Зошто? Во првиот случај се работи за човечки животи кои биле одземени и масакрирани, луѓе кои доживеале тортура.

Соопштение од 8ми септември болницата:
https://24.mk/details/gob-8-mi-septemvri-na-janakieski-ne-mu-se-konstatirani-telesni-povredi?fbclid=IwAR2a2wEyqtw_vFatEEnj4rwGXTUohL4I-sMtbWbi7t2PfPNRSMrK0IZ6lFY

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Не изедначува, туку повеќе ги сака од луѓе. Тоа што секој ден 1 е гризнат, со трауми, со последици, не е ништо за него. Битно џукела по улица да си шета и да си прави што сака.
Абе 100 пати ти имам кажано,на кучињата не им е местото на улиците,нормално и мене да ме гризне дека ке реагирам.Но за таквите како тебе што фрлаат отрови по тревници и паркови каде што освен кучиња играат и деца само еутаназија

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
41.181
Абе малициозно копиле е Миле, не би го жалел баш многу. Али не може ќејф да ми биде некој кој пукал на државава и сеа да го воспевам зашто го тепал Миле или Ристо. И таква атмосфера се ствара во државава, вчера кловнот Стојанчо, денес овие пилиштариве, добро ок е ако некој е океј со тоа Албанците да се газди а ние со вагини да шетаме.
Не се ситам да не си ме сфатил погрешно, муабетот ми беше на кое дереџе спаднаа овие што ќе ја носеле правдата у Македонија. Нели ќе си лежеа сите, а уствари на крај испадна Груевски го пуштија да избега, со бате Саше се договорија ај Миле нека го јаде. И комуњарите бањати нормално задоволни Миле јадел ќотек.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.591
А бре к*р ме боли, нека се потепаат меѓу себе, да не треба да ги жалам? Некој некаде даде соодветен опис на ова створењево, кое во меѓувреме ги изгуби сите белези на држава, стана територија на три криминални картела кои што и буквално се тепаат меѓу себе за власт. Ко да сме некоја забаталена мексичка провинција каде што не владее ниту ред ниту закон, Богу иза леѓа што велат србите и народот излегува како колатерална штета од овие тридецениски пресметки.

Член од
17 октомври 2017
Мислења
855
Поени од реакции
1.471
Хмм, ме интересира каков став имаш за претепувањето на пратениците во Собранието? Пошто ете ова не било во ред (за што се согласувам).
Тој упад беше еден огромен СРАМ и најостро го осудувам.

B

Bafra

Гостин
Абе 100 пати ти имам кажано,на кучињата не им е местото на улиците,нормално и мене да ме гризне дека ке реагирам.Но за таквите како тебе што фрлаат отрови по тревници и паркови каде што освен кучиња играат и деца само еутаназија
Епа со секира кога ја заклаа џукелата кај круг, не видов некој да дојде да го одбрани човекот. Иако фамилијата неколку пати му била нападната од истата џукела.
Нејќете секира,плус човекот го репнаа 500еур казна, страв ви е да барате од градоначалниците одговорност, останува отровот. Затоа научи си го детето виршла ако најде фрлена во трева да не ја јаде.

П.С.
Ти кажав, нож си носам и електрична батерија. А за еута... може за својот живот и на своите најблиски да одлучуваш. Ај сеа иди гали некоја џукела и не паламуди. Луѓе што убивале кучиња убивале и луѓе :facepalm: Војници, полицајци, криминалци за нив истово ли важи :P

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Епа со секира кога ја заклаа џукелата кај круг, не видов некој да дојде да го одбрани човекот. Иако фамилијата неколку пати му била нападната од истата џукела.
Нејќете секира,плус човекот го репнаа 500еур казна, страв ви е да барате од градоначалниците одговорност, останува отровот. Затоа научи си го детето виршла ако најде фрлена во трева да не ја јаде.

П.С.
Ти кажав, нож си носам и електрична батерија. А за еута... може за својот живот и на своите најблиски да одлучуваш. Ај сеа иди гали некоја џукела и не паламуди. Луѓе што убивале кучиња убивале и луѓе :facepalm: Војници, полицајци, криминалци за нив истово ли важи :P
Не е нормално куче да гризне човек,и после неколку дена во кафуле со секира среде бел ден пред очите на гостите да го заколе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom