Ф
Ама само он ги исполнувал условите, бил единствен кој ги исполнува условите....Еве читам по фб почнале да плачат овие моралниве што си дале сами отказ.
Јавноста можела да здивне и да почувствува мало задоволсто затоа што под притисок и хистерија успеала да натера некој човек во државава да повлече потег штетен за него покажувајќи интегритет и дигнитет.
![]()
Аууу аууу не знам како ќе спијам вечер. Син на функционер од партија која со години и генерации уништува еден народ и држава си дал отказ од државна работа. Аууу гинис, Ал Џазира да дојде да снима емисија за овие напатени души кои мораат да продолжат да живеат од парите на нивните родители кои патем цицаат енормна сума државни пари.
Земаш,за да го удриш уште еднаш,да не му дојде напамет,да напише нешто ......Земеш го намаваш уште еднаш да не му текне да пише нешто.
![]()
Ова е Македонско знаме....
Нисмо ми те срече...![]()
Ова е Македонско знаме....
Mnogu dobro go znam dechkovo, generacija bevme vo Josip Broz. Klasichna baraba, prosek sekoja godina na polugodie mu beshe 7 keca od 12 predmeti. Maksimalno razgalen, tate mu kupi kola pri kraj na 4ta godina, za vreme na chasovi menjashe eden pa drug kafich. Se zapisha na Ekonomski, ama koga se potroshija vrskite i nemozheshe da se sredi edna 6ka, pochna da zaglavuva. Reshenie- ideme na privaten fax, shto go zavrshi za godina i pol. So celo drushtvo se zaebavavme, "vidi go ti i Miso stana akademski gragjanin"..Ликов вака на фаца ми делува дека има капацитет само за канали копање. Реченици не се почнуваат со сврзници и се пишува на кирилица ама важно интегритетот му го чепкале. Земеш го намаваш уште еднаш да не му текне да пише нешто.
Истото е и со другиот ЈБТовец од спротивен табор, директорчето на службен весник што ја вртеше шемата со Диме СпасовMnogu dobro go znam dechkovo, generacija bevme vo Josip Broz. Klasichna baraba, prosek sekoja godina na polugodie mu beshe 7 keca od 12 predmeti. Maksimalno razgalen, tate mu kupi kola pri kraj na 4ta godina, za vreme na chasovi menjashe eden pa drug kafich. Se zapisha na Ekonomski, ama koga se potroshija vrskite i nemozheshe da se sredi edna 6ka, pochna da zaglavuva. Reshenie- ideme na privaten fax, shto go zavrshi za godina i pol. So celo drushtvo se zaebavavme, "vidi go ti i Miso stana akademski gragjanin"..
Klasichno glumenje zhrtva, zemal i komentari na statusot na facebook brishel.
Да се надополнам и себе ама и тебе- и Спиро и Миле се уапсени заедно со Трајко....Која бламажа уште една на комуњариве .... Вељановски да го апсатЌе цркнам готово од смеење
Жити се,он учество за Собрание
Кои дегени се СДС.... Сдс е официјално управа и нивни членови,здружение на ретардирани морони .... Кои торлаци чоече ...
Сеа добив инфо,Сдс од Ѓорче свикале голем итен состанок на сите членови,веројатно и на други места исто .... Обично у Ѓорче вака они праат состанок за големи случувања,а пошо Вељаноски и Мисајлоски се у Ѓорче,луѓе гори нешто големо,се се случува ....
Од другари инфото,ќе признаам и прв братучедДа не си договараат нови работни места членовите на Сдсм од Ѓорче![]()
Ваквите дегенерици и неписмени идиоти у нормална земја, со извинение, за муда ги бесат, па нека и син на председател на државатаЕве читам по фб почнале да плачат овие моралниве што си дале сами отказ.
Јавноста можела да здивне и да почувствува мало задоволсто затоа што под притисок и хистерија успеала да натера некој човек во државава да повлече потег штетен за него покажувајќи интегритет и дигнитет.
![]()
Аууу аууу не знам како ќе спијам вечер. Син на функционер од партија која со години и генерации уништува еден народ и држава си дал отказ од државна работа. Аууу гинис, Ал Џазира да дојде да снима емисија за овие напатени души кои мораат да продолжат да живеат од парите на нивните родители кои патем цицаат енормна сума државни пари.