Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Жал ни е али не сме ние виновни за таквата твоја состојба.Брат сум само на Бугари како Иван Михаjлов.
Жал ни е али не сме ние виновни за таквата твоја состојба.Брат сум само на Бугари како Иван Михаjлов.
Абе секој со своите проблеми и недостатоциЖал ни е али не сме ние виновни за таквата твоја состојба.
Зашто вие 45-та ги оставивте западните страни на типови како што се Темпо и Колишевски?Шо ми е на состоjбата? Да нема да жалим за одродените србомани како тебе?
CeШо ми е на состоjбата?
Заев да се повлече?И да се одржат нови избори тие нема ништо да сменат, заглавени сме во ќорсокак. Албанците тешко дека веќе ќе коалцират со Вмро, а Вмро тешко дека ќе собере 61 пратеник веќе. Може ќе ја поправи моменталната бројка но нема шанси да стигне до 61. Истово важи и за Сдсм, нема шанси и они да соберат 61 пратеник.
Единствено решение е рестарт на политичка сцена, Грујо и компанија затвор, Заев и остали ликови да си се повлечат и да дадат место на нови ликови. Ама ова од македонче не го гледаме.
Ванчо, Ќосето и други, би ги свиткале овие србомански гомна за една секунда, што го употребуваат името на ВМРО за да се збогатат .Абе да ве прашам овоj србинчето и он ли е макЕдонски патриот? За Латас ми е зборот? Ебаго Ванчо би го свитнал одма
Zosh'o be? Shto ima da brzaat? Belgija nemashe vlada dve godini pa pak Sonce izgrevashe sekoj den.Ивановски: Одлуката на Иванов е противуставна и против државна
01 МАРТ
Одлуката претседателот Иванов да не го довери мандатот за составување на влада на лидерот на СДСМ Зоран Заев е противуставна и против државна смета поранешниот претседател на уставниот суд Трендафил Ивановски .
“Воопшто не треба да се чека, ние сме во таква криза во таква кал, каде што уште во текот на утрешниот ден треба собранието кое има пратеници со верифициран мандат со мнозинство може да донесат одлука да изберат претседател , помошни други тела и час поскоро за ден два да ја изберат владата.” – изјави Трендафил Ивановски, поранешен претседател на Уставен Суд
Tи го разбираш ли овој дијаграм или треба да ти се преведе на сарматски?Шо ми е на состоjбата? Да нема да жалим за одродените србомани како тебе?
A mozhe li Gospodinot Han da prestane da proserava i da si gleda svoja rabota?„Во однос на последните случувања во Македонија: „Сите лидери, вкучително и претседателот, мора да го почитуваат исходот од неодамнешнтие избори. Во една демократија, парламентарното мнозинство мора да биде признаено дури и ако тоа не му се допаѓа. Оттука, очекувам сите лидери и институции, во интерес на граѓаните да дозволат да течат демократските процеси“, напиша Хан.
Што напраи фикусе знаеш ли? Само за да го спаси криминалот на Грујо.
Па нема и почетоци на избиванjе. Тие уште веруват дека не Бугарската армиja протера германците од Вардарска Македониja. Партизаните на тито без чепици и со еден пиштол ги потепале дивизиите на СС Инаку батко и ние имаме вина ама и вие ебаго кажи ми еден друг народ вака да се изнасере и да си предаде се па дури циганите ова не го направиja...Зашто вие 45-та ги оставивте западните страни на типови како што се Темпо и Колишевски?
Кој ви е крив? 50 години индоктринација србоманска не се избива лесно.
Ако подобро размислиш...он ги испочитува изборите. Вмро победи со 2 разлика нели. Е сеа шо е кашапопара све...додуша и во право е не смее да се поддржи платформа од друга држава. Имат една дупка тука т.е никој не знајт дали постојт платформата ама ете.„Во однос на последните случувања во Македонија: „Сите лидери, вкучително и претседателот, мора да го почитуваат исходот од неодамнешнтие избори. Во една демократија, парламентарното мнозинство мора да биде признаено дури и ако тоа не му се допаѓа. Оттука, очекувам сите лидери и институции, во интерес на граѓаните да дозволат да течат демократските процеси“, напиша Хан.
Што напраи фикусе знаеш ли? Само за да го спаси криминалот на Грујо.
Благодарам што ми дозволивте да зборам на мојот мајчин јазик (македонски) (во Македонија)