На ефтини курви како тебе ништо не им пречи
Искрено ни на вас не ви пречи, да не се лажеме.
Кевкање и плачење по форуми е едино нешто го видовме.
Ако стварно ви пречеше ова, до толку, немаше само да кенкате, него ќе превземете нешто.
Искрено, ја само батхрт по нетов глеам (секоја чест на оние двајца без тројца што се мрзнеа пред собрание). Друго ништо. Не може тоа да убеди никого дека е искрена реакција на нешто што се пратставува како апокалипса.
Друга работа е што искуствено знам дека огромен процент на овие што кенкаат се лицемери, кои исто така, како и сега, со прст немаат мрднато ни за многу други страшни работи.
Сфаќам, сега е модерно и популарно меѓу плебсот да се кенка за ова. Али никој од страна не би поверувал на апокалиптичните димензии на настанов, кога единствена реакција на засегнатите е интернет батхрт.
Апатичноста и утепаноста на духовен план, не е доволен изговор за недејствување при еден толку страшен анихилирачки настан.
Ботом лајн - не може ова да го претставувате како у пичку матер најлошо апокалиптично нешто за Македонија, а реакцијата на тие кои тоа го прават да се сведе на интернет плачки.[DOUBLEPOST=1547311637][/DOUBLEPOST]
Брат среќа што ни пуштија малку интернет во логоров па да имам можност да прочитам некое твое мислење веднаш ми станува полесно па и плинот што ми го пуштаат ми станува поубав.
ние у Македонија сеуште чекаме гасификација