Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.453
- Поени од реакции
- 30.973
Kako ke i kazat taka. Ne se odbrani tie tamu oti mozat sami da razmilsuvaat.Лилјaнa Пoпoвскa ке глaсa ли ЗА прoменa нa устaвoт?![]()
Kako ke i kazat taka. Ne se odbrani tie tamu oti mozat sami da razmilsuvaat.Лилјaнa Пoпoвскa ке глaсa ли ЗА прoменa нa устaвoт?![]()
Ги има тука и Александар, и Павле, и се има.Ја не ти викам за семантика. Ја ти викам дека не постоела ни идеологија, ни програма. Или ако постоеле, биле:
- Има уште дватри дела/Солун ќе биде наш до *одбери година*
- Секој Македонец ќе стани вампир, вампирот ќе стани врапче и тоа ќе станат многу врапчиња и тија ќе викаат "ВМРО-МАКЕДОНИЈА, ВМРО-МАКЕДОНИЈА"
Dobro be, ne bese li toa zence porani so Sehtanski vo partija i neli zaedno go osvojuvaa Solun i ja spremaa gasnata komora.
Niz magla mi e nekako ama se si mislam deka bese ona.
Гурбетџика...Со Шехтански, како млада била горда вмровка. Сите ги има пројдено.![]()
Млада била по десно, како човек старее така му иди умот и по либерален стануваСо Шехтански, како млада била горда вмровка. Сите ги има пројдено.![]()
Или обратно.Млада била по десно, како човек старее така му иди умот и по либерален станува![]()
Ова е од законот за СЈО.[DOUBLEPOST=1539519995][/DOUBLEPOST]не знам да тумачам закони. дали ова значи дека никој од транзиција повеќе нема да одговара? Ниту тие што све живо украдоа од стопанство, банки и фирми? Под ова не мислам на последни години или конкретни ликови, него сите познати случаи овие скоро 30 години.
А проблемот е што до „некни“ тврдеа, нема тиранска платформа, нема менување на уставното име, итн... Ова е кардинална „превара“ на гласачкото тело.Ременски трпела притисоци и закани... а да ја чукне малце таа црпката питбулска зошто така и прават
- Прво беше со гласањето на двојазичност
- Второ беше за договорот за името
- И еве сега по трет пат плачи пред гласањето на уставните измени.
Со сила ли се прават будали, или штознам...![]()
Мене ми беше јасно и пред избори во 2016 дека ќе има вакви работи...Ова е од законот за СЈО.[DOUBLEPOST=1539519995][/DOUBLEPOST]
А проблемот е што до „некни“ тврдеа, нема тиранска платформа, нема менување на уставното име, итн... Ова е кардинална „превара“ на гласачкото тело.
Излези на избори со овие понуди, нека те изгласаат, па ако победиш, терај го.
Не се прават будали, едноставно така се создадениРеменски трпела притисоци и закани... а да ја чукне малце таа црпката питбулска зошто така и прават
- Прво беше со гласањето на двојазичност
- Второ беше за договорот за името
- И еве сега по трет пат плачи пред гласањето на уставните измени.
Со сила ли се прават будали, или штознам...![]()
Ова само кај нас го има, од наши пари леб јаде и уште курови, газови спомнува, да земеш шипка по глава да му удриш.Пушат милион "стапови" за да станат пратеници...т.е. шупаци на шупаците се'..сите тоа го знаат и затоа го тврдат обратното....
http://javno.mk/pratenik-na-sdsm-teshki-navredi-na-fejsbuk-shupatsi-mozhete-za-urats-da-mi-se-fatite/
Да беше на кајгана ќе го избришеа поради латиница.Пушат милион "стапови" за да станат пратеници...т.е. шупаци на шупаците се'..сите тоа го знаат и затоа го тврдат обратното....
http://javno.mk/pratenik-na-sdsm-teshki-navredi-na-fejsbuk-shupatsi-mozhete-za-urats-da-mi-se-fatite/
Џубриња !Ова само кај нас го има, од наши пари леб јаде и уште курови, газови спомнува, да земеш шипка по глава да му удриш.
Да беше на кајгана ќе го избришеа поради латиница.![]()
shka?Лорд Драгонбол...
![]()
Е што ска? Јас метал слушам !shka?