Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.449
- Поени од реакции
- 30.958
U Fifa tolku sme dole, sho komotno moze da ne izvadat od lista.Свен на некои, како ООН, ФИФА и уште неколку такви безначајни.
U Fifa tolku sme dole, sho komotno moze da ne izvadat od lista.Свен на некои, како ООН, ФИФА и уште неколку такви безначајни.
И ООН исто.U Fifa tolku sme dole, sho komotno moze da ne izvadat od lista.
Не е тука, ама ќе се врати. Заминал да ги пресоблече панталоните, му протекло низ ногавици.@pistol тука?![]()
Шо тресе глупости овој? Прво не се сите ЗА.
Sam se pika tamu, seta pravnicka retorika i ubavo obrazlaganje ja zacini nepotrebno so kurlinja, arogancija i opinjanje.Не го ставај апасиев у друштво на другиве живти младоста.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jas vekje zasukav rakavi i pocnav da rabotam, izorav 10 dekari niva. Ako Evropa nemoze da dojde kaj nas, jas ke otidam so marihuanata tamuKe zasukas rakavi i ke rabotis, a ne da cekas 10 godini za vlez u EU za da se donese voda vo nekoi mesta.
Нема врска, нашиот јазик и националност секаде се Macedonian.Свен на некои, како ООН, ФИФА и уште неколку такви безначајни.
Очекувам раздор кај шошоните што полека ке се прелее предвремени избори заедно со прецедателските .Мурото за недела го степува у затвор груевски да заплаши дека е сеуште моќен за да може да уценува на предвремените (и прецедателски ) избори .Не навистина ај сега предвиди што ќе биде. Предвремени?, Гласање во собрание? Путин? Војна? Трамп? Нема договор има договор?
Ако се види буџетот со кој располага Левица како партија (од која е дел Апасиев, другиве не ги мочам)...и 5000 се многу.Заедно на избори 30 илјади нема да соберат.![]()
идеме?Во Телма изглеа табли се делат увелико.
Шо не значи дека аргументите не му беа на место.Sam se pika tamu, seta pravnicka retorika i ubavo obrazlaganje ja zacini nepotrebno so kurlinja, arogancija i opinjanje.
Jas glasav za nego 2016, ama ne trebase da go spusta svoeto nivo tolku
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk