Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Доволно кажува имотот негов за тоа и во кое време е стекнат поголемиот дел А по некоја случајност Шишелегов бил на јака функција која што ја злоупотребувал со давање тендери на фирми блиски до заев (мито и корупција ) .
Неговиот имот. Да сме реални, да големината на имотот е повеќе од симптоматична и сугерира на криминално дело. Но затоа беше формирано сјо, е сега на толкав имот да не успее да најде никаков криминал, сугерира две работи, или се неспособни и катица и кои и да се таму, или не сакаат да решат.[DOUBLEPOST=1534357742][/DOUBLEPOST]
Груевски е веќе историја, а ти ако си мазохист или сакаш шиптaри или бугари исели се во Албанија, Косово или Бугарија.

Не може мала бројка на глупи ташиња како тебе да ни наметнуваат бугарска или шиптaрска влада....
Нема врска одговорот. Искрено и јас гласав за Заев, се надевав дека ќе го спроведи законот за додатни дејности, лично го кажа тоа ко беше во Велес, и најмногу се надевав дека ќе осуди барем нешто кои крадеа од нас. Сега изгледа агенда била само промена на името, а народот кој го..... се било фарса, затоа и ја отворив темата Бегство од Македонија, се разочарав скроз

И

Име И Презиме

Гостин
Неговиот имот. Да сме реални, да големината на имотот е повеќе од симптоматична и сугерира на криминално дело. Но затоа беше формирано сјо, е сега на толкав имот да не успее да најде никаков криминал, сугерира две работи, или се неспособни и катица и кои и да се таму, или не сакаат да решат.
Дај те молам не се бламирај и ти .СЈО беше формирано за криминалот од снимките што ги ДАДЕ заевот .Сигурно и да имало нешто за шишелегов нема да иде таа снимка во СЈО .
Грешката на вмро и груевски е што на време не ги скастри ваквите лопови .Но ке дојде денот да докажат од каде е сопственоста на таков имот .

S

scribature

Гостин
тоа ти е едно те исто
но, у сите универзуми би гласал за Заев, пред Груевски
за Али Ахмети пред Груевски би гласал
исто и за Ајман Ал Завахири
Исто како што е греота после сите драпања пари и е*ење во здрав мозок да се гласа за Грујо или било која од неговите марионети, греота да се гласа за Заев и соодветно неговите марионети после сето ова. Ама изборот во Македонија ти е ограничен, освен овие горенаведените ги имаш и албанските партии и... Левица. Така да, ако ти се помили овие, бујрум. Ако не, никој не те тера да гласаш. “The only way to win is to not play at all”

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Дај те молам не се бламирај и ти .СЈО беше формирано за криминалот од снимките што ги ДАДЕ заевот .Сигурно и да имало нешто за шишелегов нема да иде таа снимка во СЈО .
Грешката на вмро и груевски е што на време не ги скастри ваквите лопови .Но ке дојде денот да докажат од каде е сопственоста на таков имот .
Немаш поим колку се согласувам со тебе за овие тврдења, нешто је труло у земљи данској, но мора да ми го сватиш постот, моментално правилата на игра се тие и така се наредени коцките. Јас ја опишувам ситуацијата од правно гледиште, според состојбата[DOUBLEPOST=1534358052][/DOUBLEPOST]
Може
гледај само
Тогаш среќно еве го 30 ти

Член од
28 август 2013
Мислења
4.488
Поени од реакции
13.705
Нема врска одговорот. Искрено и јас гласав за Заев, се надевав дека ќе го спроведи законот за додатни дејности, лично го кажа тоа ко беше во Велес, и најмногу се надевав дека ќе осуди барем нешто кои крадеа од нас. Сега изгледа агенда била само промена на името, а народот кој го..... се било фарса, затоа и ја отворив темата Бегство од Македонија, се разочарав скроз
Има луѓе што гласале за него и коа ќе критикуваш нешто одма зборат за Груевски.
Или се платени тоа да го прават, или се екстремно глупи, трето нема.

И не е само промена на име, туку целосно бришење на македонците и по некое време мирно припојување на делови од државава кон соседните држави.

Последно уредено:
Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Има луѓе што гласале за него и коа ќе критикуваш нешто одма зборат за Груевски.
Или се платени тоа да го прават, или се екстремно глупи, трето нема.
Од душа ти го велам ова глупи се сите што веат бајраци, и се расправаат на форум кој да ги зае...

И

Име И Презиме

Гостин
Немаш поим колку се согласувам со тебе за овие тврдења, нешто је труло у земљи данској, но мора да ми го сватиш постот, моментално правилата на игра се тие и така се наредени коцките. Јас ја опишувам ситуацијата од правно гледиште, според состојбата
Кое правно гледиште го изнесе ?
Јас споделив обвинувања и афери за Шишелегов за верме на владеење на сдсм 2005/6 г. Според мене човек со такви афери и вака приложен имот не ми изгледа за чесен политичар воопшто .[DOUBLEPOST=1534358357][/DOUBLEPOST]
Од душа ти го велам ова глупи се сите што веат бајраци, и се расправаат на форум кој да ги зае...

ДА ДА така е ........

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Кое правно гледиште го изнесе ?
Јас споделив обвинувања и афери за Шишелегов за верме на владеење на сдсм 2005/6 г. Според мене човек со такви афери и вака приложен имот не ми изгледа за чесен политичар воопшто .[DOUBLEPOST=1534358357][/DOUBLEPOST]

ДА ДА така е ........
Сега јасно ти е за кои луѓе е

C

CrazyCounter

Гостин
Штом ние обичниот народ знаеме истории кои водат кон криминал на политичарите и тие што се задолжени за да ја вршат таа работа (да гонат криминал) знаат многу повеќе од нас, ама си седат мирни. Такво време дојде.
Човекот има 2 кредити и на лист е чист, дали има готовина на страна или не никој нема со сигурност да каже.:)
Па нели имаше историја дека претходната фамилија на власт првата милијарда ја прославила во Дубаи.... :cool::cool::cool:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.310
Референдумот ќе биде тешка бламажа за владава. Не знам како ќе го продадат после за да го протуркаат сепак низ парламент.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Nemoj da pravite vicovi so serioznosta na Sjo. Bejli nokti otkorna samo da go instalira Sjo i da gi pritisne Vmrovcite za imeto.

A glej vamu vo Kosovo.....glavniot obvinitel na nivnoto Sjo dava ostavka poradi zakani...a ovie.muva ne gi.lazi

Duri i americkiot ambasador posle dva dena odvaj dade poluizjava i toa tvitnata

Ma ne se zezajte molam.
..

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Груевски е предавник, овие не се
:)[DOUBLEPOST=1534370192][/DOUBLEPOST]
Nemoj da pravite vicovi so serioznosta na Sjo. Bejli nokti otkorna samo da go instalira Sjo i da gi pritisne Vmrovcite za imeto.

A glej vamu vo Kosovo.....glavniot obvinitel na nivnoto Sjo dava ostavka poradi zakani...a ovie.muva ne gi.lazi

Duri i americkiot ambasador posle dva dena odvaj dade poluizjava i toa tvitnata

Ma ne se zezajte molam.
..
A 11 godini,,,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom