Оооо па каков излив на емоции...
1. Повели приложи извадок од договорот, дефинирај што е идентитет за тебе или барем кажи зошто моите примери се погрешни, ваква реплика е како да си ми кажала "Верувај му на дедо"
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
2. Значи да му умре козата на комшијата. Криволак и сега е НАТО полигон, а мигрантите веке 2 год. доагаат, а поголема гаранција од тоа што беше изгласано влегување во НАТО на самитот не знам како би имало или мислиш дека НАТО е земја од балканот и ке организира друг самит на кој ке го поништи гласањето на претходниот
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
3. Баш и тоа то го пишав гледаш се согласуваме
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
али тоа што не си го прочитал е дека доа не е моментален процес
4. Конфликт помеѓу две членки на ист сојуз
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
, ова сериозно ти е аргумент...али ајде да го прошириме тогаш...а конглик у случај како што викаш помегу Албанија и Македонија само у случај кога Албанија е членка на НАТО, Македонија НЕ Е кој ке биде подржан. За Јане повели
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
, тоа се вика реалност и БГ има пусулче црно на бело и не е само тој туку скоро сите образовани илинденци, а да не зборам за Тодор Александров (со чие име има катна гаража у центар и се напиша книга финансирана со пари од министерство за култура за тоа колку голем Македонец бил) и Ванчо Михајлов
5. Добро бе, кој ви ги кажува овие работи и како некој ви ги обајснува дека се аргумент
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
...Па сега сите трговски договори се склучени со привремена референца како на пример во СТО така да и да остене Р.Македонија според твојата логига пак треба сите договори отпочеток да се потпишуваат,
6. Не знам што си прочитал али тоа важи само ако помине референдумот. А вака коментар за нешто можеш кога си на кафе да кажуваш. И забораваш една работа дека ДПМНЕ ги доби изборите и единствена причина поради која не формираа влада е тоа што на албанскиот политички блок не му дозволија да коалицира со нив. Да народот кој повикува на НОЌ НА ДОЛГИТЕ НОЖЕВИ исто како и нацистите што си ја сакале.
ПС 1 не кажуваш за кои деца за оние што го сакаат Толкин, Марк Твен или приказните на баба и дедо
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
ПС 2 Немаш коментар за нацистичките закани и постапки на ДПМНЕ мислам дека тоа беше и поважниот дел од мојата реплика[DOUBLEPOST=1533721091][/DOUBLEPOST]
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Лепото божја, не многу системи на владеење ги поистоветуваа партијата и државата. А ДПМНЕ не е Македонија како што ти кажале у штаб
.
И не си на фб да даваш ваков тип на кометар, на форум си и тука треба да имаш контра аргументи али тоа не ти го кажале на време. За комуњарското членство ваљда знаете од нацистичките извори у штаб
, исто како што ова комуњариве ја истепаа и Северина на протест