placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.402
- Поени од реакции
- 3.212
Ок.Можеш ли да постираш нешто за да видиме кои се обврските ?Не е ништо точно, куп лаги.
Ок.Можеш ли да постираш нешто за да видиме кои се обврските ?Не е ништо точно, куп лаги.
7:00-15:00Ок.Можеш ли да постираш нешто за да видиме кои се обврските ?
Абе да читаа книги, ќе знаеа и за Ѓурѓа, а и други работи...ама ајЃурѓа е убедливо најлошата издавачка куќа во Македонија која компензира квантитет и евтини цени на сметка на квалитет, т.е. eден куп лошо преведени и кратени изданија за мали пари. Не знам од каде ти е ова дека се 'занимавале со геостратешки теми' изданијата на Ѓурѓа, најголемиот дел е белетристика...
А Вие оти многу читате?!...Мораа вчера Милчин и денес Геровски да пишуваат вакви работи...Абе да читаа книги, ќе знаеа и за Ѓурѓа, а и други работи...ама ај
Вие по Милчин со говна фрлавте кога се бунеше за спроведување на право, за правна држава, функционирање институции, по Левица исто...па денеска ги цитирате истите.А Вие оти многу читате?!...Мораа вчера Милчин и денес Геровски да пишуваат вакви работи...
P.S. Ми се виде интересно затоа го постирав...со првово и јас не се слагам !...А за останатото ако знаеш пиши...
Е ај, го цитирав Милчин намерно оти сте многу "начитани"....Вие по Милчин со говна фрлавте кога се бунеше за спроведување на право, за правна држава, функционирање институции, по Левица исто...па денеска ги цитирате истите.
Образ ѓон имате.
Еве гледаш, мене не ми се коментира за случајов со џипов, за кој тоа шмоклето уште одма мораше да си даде оставка, ама вчера го читам иреал како го споредува случајот на спасов и како тоа било (со негови зборови) пицхин дим....и го угасив форумов - да му се згади на чоек.
Или критикувајте со добра намера за држаава или ич не не замарајте. Ако сега не влеземе у нато (за што јас лично би бил принципиелно задоволен, може не и практично), кога би дошол дпне да ја праи (вулгарно кажано) пенетрацијата - тогаш се' ова ќе го забораите и нато ќе стане супер.
Pročitaj što imam napišano ...a sum čital vo nivniot svetski izbor za podocnežnite slučuvanja.Ѓурѓа е убедливо најлошата издавачка куќа во Македонија која компензира квантитет и евтини цени на сметка на квалитет, т.е. eден куп лошо преведени и кратени изданија за мали пари. Не знам од каде ти е ова дека се 'занимавале со геостратешки теми' изданијата на Ѓурѓа, најголемиот дел е белетристика...
Јас сум против промена на името....а дпне на бандери би го наредил од главата до задњи форумски војник. Убеден сум дека и покрај сите срања, оваа држава можеше да склопи билатерален договор со Грција, со коректно поведение и воведување на поредок внатре во нашите граници, а не да ни го начукаат со ерга-омнес, со понижување....Секој што е против промена на името одма го ставате у дпне...како за начитани...ептен неначитано реагирате...
Lol. Убо е напишано, али не е ништо ново. Нашиве доцнат со вакви ствари.
Врти назад страна, две и ќе видиш кој се' би можел да настапува...дуа липа ќе ја носеле пред референдум
бар така најавуе денешен вечер.
![]()
Да, ама како што гледаме за пари одма се договорија, т.е. и овие можеа подобро, мислам и дека не се ни потрудија за подобро...така да на бандера треба сите војници од двете партии...[DOUBLEPOST=1533583711][/DOUBLEPOST]Пошо само од местење тендери, лапање субвенции и патни трошоци не се живее...
Исто вака сложно си гласаат кога треба платите да си ги покачат.
Прегледај го приврзокот 195023[DOUBLEPOST=1533582906][/DOUBLEPOST]
Јас сум против промена на името....а дпне на бандери би го наредил од главата до задњи форумски војник. Убеден сум дека и покрај сите срања, оваа држава можеше да склопи билатерален договор со Грција, со коректно поведение и воведување на поредок внатре во нашите граници, а не да ни го начукаат со ерга-омнес, со понижување.
Имам одбивност кон милитаризмот т.е. воени сојузи, какви и да биле...и никогаш не сум се интересирал за обврските на една земја кои произлегуваат од нејзиното членство, затоа и побарав некој да постира или пише нешто повеќе околу тоа...Lol. Убо е напишано, али не е ништо ново. Нашиве доцнат со вакви ствари.
Donald Trump - Twitter Status
Trump Twitter Status
Теоретски не треба да е така.Она ЕЛЕМ е грутката на целото зло у државава. Добро и Телеком, али ова е врвот. Само странска фирма со 100% сопствеништво е спасот. И за државава општо ако може.
летовите се ефтини само затоа што државата им истура огромни пари годишно, со изговор дека ако формира национален авиопревозник, истиот би бил нерентабилен. Дали ќе го укинат не знам. Реагираат за субвенциите други европски превозници заради нелојална конкуренција и некоректна пазарска игра. Ако не се лажам во ЕУ, ова субвенционирање е законски забрането. Паторот го уведе за да види Венеција непрошетанава младина и да поделат некое миљонче со газдата на Виз.Што е работата со WizzAir? Навистика ке се укинуваат ефтините летови или е некоја пропаганда? Видов низ ФБ, но не можам да најдам официјално инфо.