- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Грујо во 2012 ја држеше цела држава во рака, без никаква пречка ако сакаше ќе направеше попис.Zatoa sto isto kako referendumot bese ispolitiziran i prekinat od strana na sds
Грујо во 2012 ја држеше цела држава во рака, без никаква пречка ако сакаше ќе направеше попис.Zatoa sto isto kako referendumot bese ispolitiziran i prekinat od strana na sds
Da ama ako nemase popisuvaci od sds koi po stapska direktiva prestanaa so terenska evidencijaГрујо во 2012 ја држеше цела држава во рака, без никаква пречка ако сакаше ќе направеше попис.
Твојата бескрајна досадна игра на зборови без поента. Јас како сериозен возрасен човек кога пишувам "да се спроведе попис" мислам дека мора да се спроведе попис. Пописот е една операција која меѓу другото се користи за економско планирање и инвестиции. Да беше паторот мудар и да беше Македонец, на таа перфидна, п***рска игра на дуи ќе одговореше со раскин на коалицијата, некое соодветно Пржино, ќе створеше криза, ама од национален интерес или во крајна линија ќе спроведеше делумен попис и со издржана закана ќе го прекинеше секое префрлање државни средства во општини без спроведен попис. Наспроти тоа, помили му беа бизнисите со дуи или поголем му беше стравот дека пописот ќе покаже дека пола држава му е преселена или во Скопје или во странство.[DOUBLEPOST=1487956533][/DOUBLEPOST]Не ти пречи ли тебе ако се направи нереален попис? Кој и да го спроведе
Кој црн референдум? Паторот што не го поддржа? Кај бевте тогаш 450000? 450000 мајки...Zatoa sto isto kako referendumot bese ispolitiziran i prekinat od strana na sds
Vo Germanija rabotam so brat mi vo negovata fabrika i zimam 5k evra palta a vo Makedonija imam okolu 3k evra prihodi od zakupnina na stamben i deloven prostorЈас лично имам гласано против на тој реферндум. Види кај сум јас со ставовите сега, кај си ти, без памет...
И едно и друго. Има трајни вредности.[DOUBLEPOST=1487957271][/DOUBLEPOST]Тебе што те интересира? Дали на парите ќе има два јазика или правда?
Ти како сериозен човек не треба да лажеш. Референдумот го поддржа Вмро Дпмне.Твојата бескрајна досадна игра на зборови без поента. Јас како сериозен возрасен човек кога пишувам "да се спроведе попис" мислам дека мора да се спроведе попис. Пописот е една операција која меѓу другото се користи за економско планирање и инвестиции. Да беше паторот мудар и да беше Македонец, на таа перфидна, п***рска игра на дуи ќе одговореше со раскин на коалицијата, некое соодветно Пржино, ќе створеше криза, ама од национален интерес или во крајна линија ќе спроведеше делумен попис и со издржана закана ќе го прекинеше секое префрлање државни средства во општини без спроведен попис. Наспроти тоа, помили му беа бизнисите со дуи или поголем му беше стравот дека пописот ќе покаже дека пола држава му е преселена или во Скопје или во странство.[DOUBLEPOST=1487956533][/DOUBLEPOST]
Кој црн референдум? Паторот што не го поддржа? Кај бевте тогаш 450000? 450000 мајки...
Јас лично имам гласано против на тој реферндум. Види кај сум јас со ставовите сега, кај си ти, без памет...
А сега во моментов што е побитно?И едно и друго. Има трајни вредности.[DOUBLEPOST=1487957271][/DOUBLEPOST]
Ти како сериозен човек не треба да лажеш. Референдумот го поддржа Вмро Дпмне.
.....квислинг мисли дека сите се квислинзи.., затоа..Da ama ako nemase popisuvaci od sds koi po stapska direktiva prestanaa so terenska evidencija
A i da prodolzea bes niv sds pak ke izedea govna da go prekinat popisot.
I zosto veke ednas ne svatite deka sekogas koga sds na bilo kakov nacin uspevale da dojdat na vlast Makedonija odela nanazad.
Како бе за се и секогаш сдс ја има главната кривица....како еднаш не прифативте одговорност за некоја грешка?Da ama ako nemase popisuvaci od sds koi po stapska direktiva prestanaa so terenska evidencija
A i da prodolzea bes niv sds pak ke izedea govna da go prekinat popisot.
I zosto veke ednas ne svatite deka sekogas koga sds na bilo kakov nacin uspevale da dojdat na vlast Makedonija odela nanazad.
..јас неам бе проблем со ништо одаааамна , ти глеам си се убедуваш дека т'зи дупка не е дупка.., онака јаден..јадосан. Ко со страв дека има шанса утре сонцто на запад да изгрее...Сега ти што си имаш проблем со прифаќање на тој член тоа нема да го смени истиот.
ова е фотографија од 2008[DOUBLEPOST=1487958458][/DOUBLEPOST]
хахахах целата надеж, молитви и желби ви се вперени во Ахмети.Nekoj ke se slika za nekrolog.Toj nekoj najverojatno ke bide sds
http://kajgana.com/ahmeti-se-sretna-so-dankan-najavi-mozhnost-dui-da-ostane-vo-opozicija
Ахмети се сретна со Данкан, најави можност ДУИ да остане во опозиција
Ахмети го запозна Данкан и за денешниот состанок на Централното претседателство на ДУИ каде ќе се разговара за можностите и опциите на партијата, имајќи во предвид изборниот резултат, вклучувајќи ја и можноста ДУИ да остане во опозиција, се вели во соопштението од партијата.
Ахмети истакна дека во донесувањето на својата одлука ќе ја зема предвид волјата на гласачите на ДУИ, Албанците, но и очекувањата на граѓаните и меѓународните пријатели. Земјата се наоѓа пред многу предизвици и ДУИ ќе игра конструктивна улога, додаваат од партијата.
Ахмети на средбата нагласи дека изборите во земјата беа демократски и веродостојни, така што произведоа тесен и многу предизвикувачки резултат за политичките партии........
[DOUBLEPOST=1487957029][/DOUBLEPOST]
Vo Germanija rabotam so brat mi vo negovata fabrika i zimam 5k evra palta a vo Makedonija imam okolu 3k evra prihodi od zakupnina na stamben i deloven prostor
хахахах целата надеж, молитви и желби ви се вперени во Ахмети.Nekoj ke se slika za nekrolog.Toj nekoj najverojatno ke bide sds
http://kajgana.com/ahmeti-se-sretna-so-dankan-najavi-mozhnost-dui-da-ostane-vo-opozicija
Ахмети се сретна со Данкан, најави можност ДУИ да остане во опозиција
Ахмети го запозна Данкан и за денешниот состанок на Централното претседателство на ДУИ каде ќе се разговара за можностите и опциите на партијата, имајќи во предвид изборниот резултат, вклучувајќи ја и можноста ДУИ да остане во опозиција, се вели во соопштението од партијата.
Ахмети истакна дека во донесувањето на својата одлука ќе ја зема предвид волјата на гласачите на ДУИ, Албанците, но и очекувањата на граѓаните и меѓународните пријатели. Земјата се наоѓа пред многу предизвици и ДУИ ќе игра конструктивна улога, додаваат од партијата.
Ахмети на средбата нагласи дека изборите во земјата беа демократски и веродостојни, така што произведоа тесен и многу предизвикувачки резултат за политичките партии........
[DOUBLEPOST=1487957029][/DOUBLEPOST]
Vo Germanija rabotam so brat mi vo negovata fabrika i zimam 5k evra palta a vo Makedonija imam okolu 3k evra prihodi od zakupnina na stamben i deloven prostor
потребни беа околу 400000 гласови, а не излегоа ни 200000. Вие после избориве последни скокавте дека "не била исполнета волјата на народот", каде бевте тогаш? Пази, јас тогаш сум гласал против, многу од другариве (кои од корен го мразат паторот) гласаа против - кај се другите? К** ве болело сите тогаш, а сега за јазикот(што законот дпне го има договорено) јајцата кокоси ни ги праите.[DOUBLEPOST=1487959010][/DOUBLEPOST]Ти како сериозен човек не треба да лажеш. Референдумот го поддржа Вмро Дпмне.
Австралопитекусот издркано има слични привиденија, живее во сличен холограм како тебе. Ќе одите во душевна болница, ќе ви даде чичкото бонбончиња.Vo Germanija rabotam so brat mi vo negovata fabrika i zimam 5k evra palta a vo Makedonija imam okolu 3k evra prihodi od zakupnina na stamben i deloven prostor
Da ama ako nemase popisuvaci od sds koi po stapska direktiva prestanaa so terenska evidencija