jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
Ме интересира од кога тоа фактите во официјалната геологија, се тема на разговор во мистерии ?Со јамајка фатете се за раче и трк во Мистерии.
Ме интересира од кога тоа фактите во официјалната геологија, се тема на разговор во мистерии ?Со јамајка фатете се за раче и трк во Мистерии.
Извини Алија Фекалија што се најде навреден у примитивзмот на просечниот македонец што моча по мезанини и лифтови. Знам дека вистината те боли, ама па шо те ебам : ))Па тоа тебе ти е малтене животна-средина, навикнат си ти на фекалии.
Види сеа јас ја почитувам желбата на граѓаните да уживаат во фекалии, така да слободно уживај си во лифтот....Извини Алија Фекалија што се најде навреден у примитивзмот на просечниот македонец што моча по мезанини и лифтови. Знам дека вистината те боли, ама па шо те ебам : ))
Јас да би бил премиер и овој да ме фали у затвор би го пикнал, ќе ми руши рејтинг како никој друг.[DOUBLEPOST=1528127411][/DOUBLEPOST]https://tocka.com.mk/vesti/270845/soros-go-prasal-vicepremierot-na-italija-dali-go-plaka-putin-salvini-ne-mu-ostanal-dolzenНароде, свесни ли сте дека сме пред портите на рајот, нема да знаеме што да правиме со парите, оваа година ќе ја завршиме со 600 милиони евра странски инвестиции и уште 300 милиони домашни инвестиции, догодина ќе имаме 1 милијарда странски и уште 500 милиона домашни, дојде животот луѓе!!!
ХАХАХАХАХАХААХ
Саше Политико, ако не ви се клика.![]()
БДП-то и наталитетот како ни е?Народе, свесни ли сте дека сме пред портите на рајот, нема да знаеме што да правиме со парите, оваа година ќе ја завршиме со 600 милиони евра странски инвестиции и уште 300 милиони домашни инвестиции, догодина ќе имаме 1 милијарда странски и уште 500 милиона домашни, дојде животот луѓе!!!
ХАХАХАХАХАХААХ
Uste edna pricina poveke zosto treba da se vovede mentalnoto zdravje kako uslov za glasanje na izbori.Народе, свесни ли сте дека сме пред портите на рајот, нема да знаеме што да правиме со парите, оваа година ќе ја завршиме со 600 милиони евра странски инвестиции и уште 300 милиони домашни инвестиции, догодина ќе имаме 1 милијарда странски и уште 500 милиона домашни, дојде животот луѓе!!!
ХАХАХАХАХАХААХ
Има задолжителен систематски за сите фирми државни и приватни. Во тој систематски има и графа за дали некој е психофизички здрав за вршење на дејност. Штета што ко на шала поминуваат многу низ овој филтер а е наменет за таквите ко Сале.Uste edna pricina poveke zosto treba da se vovede mentalnoto zdravje kako uslov za glasanje na izbori.
Се то под мач бато.Народе, свесни ли сте дека сме пред портите на рајот, нема да знаеме што да правиме со парите, оваа година ќе ја завршиме со 600 милиони евра странски инвестиции и уште 300 милиони домашни инвестиции, догодина ќе имаме 1 милијарда странски и уште 500 милиона домашни, дојде животот луѓе!!!
ХАХАХАХАХАХААХ
nekoi od momentalna levica zaedno so lugje sto ne se vo levica, vo 2016 podnele tuzba protiv mirka/mpm za klevetaСамо левица се чесни... мало морген.[DOUBLEPOST=1528114782][/DOUBLEPOST]
Глупости у боја.
За моменталното затоплување биде природен процес треба да трае со илијадници години а не околу 100години посебно по индустријализацијата на светот, баш тогаш да почнува.
Не е темата глобално затоплување туку колку сте склони на секакви пропаганди (терории на заговор, лаги), колку не се прави fact check а сте гласачко тело.
Breee, me potsti na mladosta, vo 70te slushavme vesti od radio Tirana na srpski jazik, onaka za zaebancii.Народе, свесни ли сте дека сме пред портите на рајот, нема да знаеме што да правиме со парите, оваа година ќе ја завршиме со 600 милиони евра странски инвестиции и уште 300 милиони домашни инвестиции, догодина ќе имаме 1 милијарда странски и уште 500 милиона домашни, дојде животот луѓе!!!
ХАХАХАХАХАХААХ