Мислев дека си ми цитирал некој пост од вчера, ама забораив и ти со кои капацитети располагаш. Шо не го искоментира ти неговиот брилијантен пост штом има таква голема мудрост у него, туку со мене се р'чкаш?
Што да искоментирам бе цреп? Има ли што да се искоментира... Само ти од сите тука најде да го коментираш. Па уште ги повикуваш тие што го блокирале да го читаат и да се ситат...
Кога сме веќе кај капацитетите, ретко некој располага со таков капацитет каков што располагаш ти да менува ставови од пост во пост. Па башка оној легендарниот момент, ви кажав ли како ќе биде.... Тоа ти е врв... Иреал може е конфузен, ама е сигурно поконзистентен од тебе во тоа што го пишува...
А ти и доколку имаш некаков интелектуален капацитет, го расфрлаш како максим по дивизија... Па така да и да напишеш некој навидум генијален пост, знаеш да го зачиниш со таква глупост, да ти нема равен... Па кога ќе види човек со кого све се немаш срчкано, многу лесно се гледа партиската линија што сакаш ти или неќеш успешно ја градиш на форумов, притоа тврдејќи дека си неутрален.
А за тоа што не сум те цитирал... Исто како и Иреал, немам за што да те коментирам... Со Бафра претежно не се слагам за многу работи, ама за една се сложив... На човек можеш со сила да му земеш, неможеш да му дадеш.
А за ова те цитирав, дека ми сметаат навредите и омаловажувањата што ти и самодекларираната „интелектуална величина“ на форумов имате практика да ја правите, а кога ќе се врати со иста или слична мерка, плачете и кукате...[DOUBLEPOST=1528100524][/DOUBLEPOST]
куртони говномакедонци и слично небаре мислиш ти трзам на тоа.
Па тоа тебе ти е малтене животна-средина, навикнат си ти на фекалии.