S
silmarillion
Гостин
Ти ова го збориш цело време?Тоа е она што го збориме цело време, дека има една партија во МК, дпмне-сдсм.
Ти ова го збориш цело време?Тоа е она што го збориме цело време, дека има една партија во МК, дпмне-сдсм.
Ти ова го збориш цело време?
Ете пролистај наназад мислењата.Ти ова го збориш цело време?
Листам листам не се долистува. СДС Заев Сорос Дипстејт Граџани Брисел, СДС Заев Сорос Дипстејт Граџани Брисел, па пак од ново.Ете пролистај наназад мислењата.![]()
Ќе прашам, па ќе ти кажам. Што има тоа врска со „поткупот“?Нема што ја судот да го гледам бе, судот е корумпиран секако. Кажи ти зашто ОЈО и МВР не поднесоа кривична за Заев кога ги имаа материјалите во рака?
Пак ќе ти одговорам, нема никаква врска со поткупот.Ќе прашам, па ќе ти кажам. Што има тоа врска со „поткупот“?
Штом е од тебе, значи.. обратно е.[DOUBLEPOST=1526911761][/DOUBLEPOST]Ти нема спас тебе....греФче.
Па што ме прашуваш за судот и ОЈО? Јас ли да знам?Пак ќе ти одговорам, нема никаква врска со поткупот.
Те прашувам за мислење пошто форум дискусија ау. Нема куровми за делфи да те прашуем кога појма немаш за тоа ништо.Па што ме прашуваш за судот и ОЈО? Јас ли да знам?
Ете тоа што сум го зборел, тоа сега се дешава.Листам листам не се долистува. СДС Заев Сорос Дипстејт Граџани Брисел, СДС Заев Сорос Дипстејт Граџани Брисел, па пак од ново.
Што си зборел од тоа што се дешава? Немам проблем имам прашања, на кои треба со клешта да ти вадам одговори. А за возврат, сум 100% коректен и на твоите прашања одговорам одма без завиени форми и слични небулози.Ете тоа што сум го зборел, тоа сега се дешава.
Не знам што ти е проблемот со тоа.
Јас не можам да ги знам игрите на политичарите, на тајни канали... Јас можам да ти кажам она што го пишува во учебниците... дека ЈО е должно да испитува случаи на кршење на закон, дури ако слушне дека има можност за такво нешто... Е сега, како одела постапката, кога почнала, кои процедури се тераат, не знам...Те прашувам за мислење пошто форум дискусија ау. Нема куровми за делфи да те прашуем кога појма немаш за тоа ништо.
Дали мислиш дека некого го заболе стапот за тоа ти и иреал што се пењавите да го докажете за мајбахот.Штом е од тебе, значи.. обратно е.[DOUBLEPOST=1526911761][/DOUBLEPOST]
Па што ме прашуваш за судот и ОЈО? Јас ли да знам?
Све се дешава од тоа што го зборев.Што си зборел од тоа што се дешава?
Не е точно, претходното прашање го постави во завиена формаА за возврат, сум 100% коректен и на твоите прашања одговорам одма без завиени форми и слични небулози.
Море машко... на суд не се прави муабет, на суд се презентираат и бранат докази. Како е фирма фаворизирана, кога за набавката не бил задолжтелен тендер? Значи, можело и без тендер да се нарача. Види, јас не сум ти виновен ако не си успеал во животот па да се обраќаш со навреди, а дискусиите ти се на „живчано пропаднат“. Прибери се, па дојди да разговараш. Се однесуваш како Хитлер во фази на хистерии. „Смири живац“, никој не е должен да ти ги трпи навредите, демек... „колку сум јак“.Дали мислиш дека некого го заболе стапот за тоа ти и иреал што се пењавите да го докажете за мајбахот.
Фаворизирана е една фирма - тоа е криминалот „големиот криминал“...позадината е дека тоа говното се луксузирало шо сите океани на земјава не го перат, не па ти и иреал со вашите закржлавени мозочиња.
И така судиине ќе го осудат условно - поштедете не од оток на тестиси, знаеме дека од усмрден штаб лупате по некои пожутени тастатури. Програмер (ама не за компјутери) шо зема 4 цифрена плата у евра ќе го заболи стапот за мајбахот на паторот....ај олабаи....има други побитни теми, не знам за кој к праиш спинови.