D
Daedalus
Гостин
Не претерувај со подобрите денови на ВМРО. Ние дознавме ептен отворено какви говнари се, откако излегоа снимките. Да не излезеа снимките, можда ќе си живееше народов у илузија дека ВМРО остварува. Али не би рекол дека ВМРО у најлошиве години, имаа подобар ден од просечниот комуњарски. Тоа беа бедни изговори што ги правеа, за да си го скријат огромното срање што излезе на виделина. Како бе не беа арогантни? Од петни жили пробуваа со секакви глупости, да се отарасат од обвинувањата. Ликовите трубеа за големиот Македонец, сереа со митови и други его бустери, ти ми кажуеш дека не биле арогантни ко комуњарите? Сериозно? „ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНСКИ НАРОД ЌЕ МУ ПОКАЖЕ НА ЗАЈКО ДЕКА МАКЕДОНИА Е ЕДНА???“ Груевски е ебан школски пример, за нарцисоиден социопат со делузии на грандиозност. Куров сакаа да се „искупат“ пред луѓето. Сакаа да си ги покријат сите гомнарии откако ги фатија со спуштени гаќи.Остај сеа, не ме фаќај толку буквално. ВМРО кои ебаа и пеплосаа за 10 години, во своите најлоши денови осеќаа должност дека треба со некоја глупа прича да се искупат пред луѓето, и пак имаа подобар ден од просечниот комуњарски.
Мене сериозно ме загрижува ароганцијата на овие, ебат и газат и кур не им чуе. Можам само да претпоставам што би правеле 10 години, ама подобро да не знам. На подобро нема да идат у секој случај.
Уште СДСМ ги немаат стигнато, треба да се потрудат повеќе. Зборам за овие СДСМ, не за тие другите порано. Тие другите порано, се тука негде со ВМРО, можда и јаче.
Последно уредено од модератор: