Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Од проблем со името испадна проблем со се живо и диво што го содржи зборт "македонски"

Браво бе муртинско гомно од еден проблем триста направи.се да ти пати до десето колено племето твое.

КОЅИЈАС ЗА ЕРТ: Во февруари стига Спогодба со 7 точки - Името и негова употреба, идентитетот, јазикот, трговската употреба, акронимите и знаците

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
http://vecer.mk/balkan/ruski-podarok-za-srbija-od-juzhen-stana-srpski-gasovod

Еве колку ретардирана нација сме. Гасоводот ќе поминува низ Бугарија итоа ќе добие 45 милиони еур за ова од ЕУ, па преку Србија. Исто така ќе има крак Грција- Италија. Штотоку загубивме 600 милиони еур годишно а трчаме како телиња за Нато да им плаќаме 3% од буџет. Не ми се верува колку сме мутави од џеб ќе не колат за нато а пропуштаме поклон. Цела Европа зема Руски гас само ние несме смееле. Дај распаднетеја еднаш оваа вукојебина да се куртулиме.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Јас не подржувам уште од лани (партијата до декември кога мислев дека можеби нешто ќе се смени), некој од април, а речиси сите од октомври.
ама за тебе незнаеме, го спомнуваш повеќе одколку жена му.
Ќе ви дадам на сите куртони слика од мене и бесплатно членство у мој фан клуб. Ти нема да бидеш претседател, одма да ти кажам. Има позаслужни од тебе.[DOUBLEPOST=1517314122][/DOUBLEPOST]

Еве колку ретардирана нација сме. Гасоводот ќе поминува низ Бугарија итоа ќе добие 45 милиони еур за ова од ЕУ, па преку Србија. Исто така ќе има крак Грција- Италија. Штотоку загубивме 600 милиони еур годишно а трчаме како телиња за Нато да им плаќаме 3% од буџет. Не ми се верува колку сме мутави од џеб ќе не колат за нато а пропуштаме поклон. Цела Европа зема Руски гас само ние несме смееле. Дај распаднетеја еднаш оваа вукојебина да се куртулиме.
Гасоводна инфраструктура низ населби и до домаќинства, со ова напредно урбанистичко планирање и постојната добро испланирана инфраструктура, во земја како Македонија е самоубиство.
Да земеш низ ужасно лошо урбанистички испланираните градски населби да ставаш инфраструктура за гас, во земја која е позната по врвно почитување на секакви стандарди ќе биде мејџор бум, на секои неколку дена.
Доколку би се искористила гасификацијата за индустрија, тоа би било повозможно, пореалистично.

Сметам дека во овие услови гасификација на домаќинства е скроз нереалистична работа.

Последно уредено:

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Ќе ви дадам на сите куртони слика од мене и бесплатно членство у мој фан клуб. Ти нема да бидеш претседател, одма да ти кажам. Има позаслужни од тебе.[DOUBLEPOST=1517314122][/DOUBLEPOST]
Гасоводна инфраструктура низ населби и до домаќинства, со ова напредно урбанистичко планирање и постијната добро испланирана инфраструктура, во земја како Македонија е самоубиство.
Да земеш низ ужасно лошо урбанистички испланираните градски населби да ставаш ифраструктура за гас, во земја која е позната по врвно почитување на секакви стандарди ќе биде мејџор бум, на секои неколку дена.
Доколку би се искористила гасификацијата за индустрија, тоа би било повозможно, пореалистично.

Сметам дека во овие услови гасификација на домаќинства е скроз нереалистична работа.
Доволно е само главната артерија да поминува за почеток да капне некој денар. Мене не ми смета било каков гасовод и Амерички да беше се додека имаме економски ќар.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Гасоводна инфраструктура низ населби и до домаќинства, со ова напредно урбанистичко планирање и постојната добро испланирана инфраструктура, во земја како Македонија е самоубиство.
Да земеш низ ужасно лошо урбанистички испланираните градски населби да ставаш инфраструктура за гас, во земја која е позната по врвно почитување на секакви стандарди ќе биде мејџор бум, на секои неколку дена.

Имало фан клуб на корисни идиоти за една употреба. Интересно.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Од проблем со името испадна проблем со се живо и диво што го содржи зборт "македонски"

Браво бе муртинско гомно од еден проблем триста направи.се да ти пати до десето колено племето твое.

КОЅИЈАС ЗА ЕРТ: Во февруари стига Спогодба со 7 точки - Името и негова употреба, идентитетот, јазикот, трговската употреба, акронимите и знаците
Никад не било тоа еден проблем. Колку треба да си утепан тоа да не го сфатиш. Чак и само изјави на политичари да си читал ќе си го сфател.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

И Иванов заебава, наместо да му го одземе мандатот тој го остава да прави глупости.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Член од
8 октомври 2014
Мислења
489
Поени од реакции
300

Krak Grcija-Italija za ruski gasovod :D yeah right

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Постојат патриоти и постојат лоботомирани приврзаници на Груевски, кои можат себеси и космонаути да се нарекуваат. Не значи дека тоа се.
Заборави да ги споменеш лоботомираните приврзаници на Заев...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Заборави да ги споменеш лоботомираните приврзаници на Заев...
Ми е гајле за нив, нека кршат глава. Но, сосема ме погодува тоа што Груевски направи зборот патриот да се поврзува со криминалец и подржувач на криминалци, на сметка токму на патриотските вредности.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Ми е гајле за нив, нека кршат глава. Но, сосема ме погодува тоа што Груевски направи зборот патриот да се поврзува со криминалец и подржувач на криминалци, на сметка токму на патриотските вредности.
Тоа го направија лоботомираните приврзаници на Заев, кога секој загрижен за иднината на Македонија го поврзаа со Груевски.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Тоа го направија лоботомираните приврзаници на Заев, кога секој загрижен за иднината на Македонија го поврзаа со Груевски.
До кога загриженоста за газот на Груевски ќе ја претставувате како загриженост за Македонија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom