- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
po poGrujo ubival.
po poGrujo ubival.
Е ова е тоа што ме нервира кај вас партиски обоените. Ако некој се јави со објективно мислење и став спротивен на вашиот вие сте спремни со еден тон етикети на лагер да го дискредитирате неговото мислење и став како партиски мотивиран. Уште повеќе користите навреди као демек на тој начин вашиот став ќе добие на тежина.Ako si gi glasal kurtonite ne znam zosto pisuvas ovakvi glupavi postovi.
Makedoncite ne treba da cekaat Ivanov da naprai bilo sto, predavnickite gomna treba da se istrebat.Не се палите толку, Иванов ќе стави вето, ќе треба 2/3 мнозинство, СДСМ ќе рече направивме се што можевме не е веќе до нас, албанците ќе гракат и ќе се бунат, ВМРО ќе тактизираат и ќе се пазарат за обвиненијата и за притворите и на крај сите среќни и задоволни
ne lupaj be, tie Talat go izglasaa so 59 glasovi sega ti bars 2/3 mnozinstvo, nego kako tamu na granica, ima migranti?Не се палите толку, Иванов ќе стави вето, ќе треба 2/3 мнозинство, СДСМ ќе рече направивме се што можевме не е веќе до нас, албанците ќе гракат и ќе се бунат, ВМРО ќе тактизираат и ќе се пазарат за обвиненијата и за притворите и на крај сите среќни и задоволни
Глупав пост како твојот не заслужува реплика.Или од сдсш така ви кажуваат да враќате амеби едни?ako ne Grujo da go vratime, toa sakas?
Јасно, се гледа дека се припрема терен за тоа да се реализира преку Собранието. Мислам дека нашите „пријтели“ќе им дадат одврзани раце секој тип на отпор брутално да се задуши.Штом никој нема да се буни, се ќе си помине во најдобар ред
Замисли си вакво нешто да се десеше во Грција, Бугарија или Србија.
Na pogresen covek mu se obrakas, ja ne sum za vmro ama sum sekogas protiv komunjarsko gomno, najgolemo zlo na site vreminja so gazelo na makedonska zemja.Е ова е тоа што ме нервира кај вас партиски обоените. Ако некој се јави со објективно мислење и став спротивен на вашиот вие сте спремни со еден тон етикети на лагер да го дискредитирате неговото мислење и став како партиски мотивиран. Уште повеќе користите навреди као демек на тој начин вашиот став ќе добие на тежина.
Аналогно на ова, ти кој и да си немаш никакво право да ми лепиш мене етикети. За ова што сега ни се случува сносиме сите заедничка одговорност. Ретардираните потези на оваа власт не ги измиваат грешките на предходната и на сите предходни.
Ова што сега ни се случува е само кулминација на сите погрешни политики кои сме ги воделе во минатото. Теренот за ова се спремаше долго време, немој сега да ми глумите изненаџени.
Затоа би ти препорачал да си спремиш пуканки и да се опуштиш во позадина. Ова се иреверзибилни процеси кои никој не може да ги спречи, за жал.
Пратениците од Битола да одат и да им објаснат на семејствата на масакрираните битолчани во 2001 зошто ја одработуваат агендата на Али Ал Зајаси и Командант Форина!Еве ги реформаторите за подобар живот.
1. Томислав Тунтев – ЗА
2. Анета Симеска – Димоска – ЗА
3. Павле Богоевски – ЗА
4. Костадин Ацевски – ЗА
5. Диме Велковски – ЗА
6. Сашко Атанасов – ЗА
7. Лидија Тасевска – ЗА
8. Милева Ѓорѓиева – ЗА
9. Мирослав Јовановиќ – ЗА
10. Панче Иванов – ЗА
11. Ристе Ташев – ЗА
12. Александар Кирацовски – ЗА
13. Бетиане Китев – ЗА
14. Тања Ковачев – ЗА
15. Васко Ковачевски – ЗА
16. Сашко Костов – ЗА
17. Катерина Кузмановска – ЗА
18. Жаклина Лазаревска – ЗА
19. Мери Лазарова – ЗА
20. Хари Локвенец – ЗА
21. Бранко Маноиловски – ЗА
22. Никица Корубин – ЗА
23. Горан Милевски – ЗА
24. Соња Миракивска – ЗА
25. Горан Мисовски – ЗА
26. Јован Митрески – ЗА
27. Јулиана Николова – ЗА
28. Бери Рабаџиевска – Наумовска – ЗА
29. Илија Николовски – ЗА
30. Стево Пендаровски – ЗА
31. Костадин Костадинов – ЗА
32. Татјана Прентовиќ – ЗА
33. Чедомир Саздовски – ЗА
34. Кети Смилеска – ЗА
35. Славица Шуманска – Митева – ЗА
36. Ирена Стефоска – ЗА
37. Мира Стојчевска – ЗА
38. Фросина Ременски Тошевска – ЗА
39. Благојче Трпевски – ЗА
40. Петар Атанасов – ЗА
41. Ивана Туфегџиќ – ЗА
42. Јагода Шахпаска – ЗА
43. Татијана Лалчевска – ЗА
E, toa e, ubavo ve izrabotile, perenje na mozok vo 101 cekor.[DOUBLEPOST=1515678190][/DOUBLEPOST]За мене лично, држава која од своето основање, па сѐ до ден денешен постои само за 10.000 луѓе/семејства, сосем е сеедно како ќе се вика, какви ќе бидат идентитетот, знамето, химната, грбот, историјата, официјалните јазици итн.
Istoto i na tebe.@Коловрт е во право сепак, порталите читале не дочитале и сосем погрешна вест пренесоа. Второто гласање по непотпишување указ не е со 2/3 мнозинство така да Иванов што и да направи исто му се фаќа, така да завршена е работата веќе.
Ама и така ми е смачено од државата веќе така да искрено да кажам исто ми се фаќа дали имало еден, два пет или сто службени јазици
Како се осмелуваш да ги релативизираш работите ?I Grujo i Zaev i site kur da pusat, ste ispisale 500000 stranj za nisto, i dvete strani napravija se za fotelja i go vrtat narodot na maliot prst.
Amebi site do eden, vie dodeka vadete oci ovde tie si matkaat biznisi i si pravat pari i kur gi boli za vas.
Tie so gi glasale tie smrdlivi komunjarski voski bez mozok treba da odgovaraat.[DOUBLEPOST=1515678601][/DOUBLEPOST]Пратениците од Битола да одат и да им објаснат на семејствата на масакрираните битолчани во 2001 зошто ја одработуваат агендата на Али Ал Зајаси и Командант Форина!
Eve i ljockite se tepaat za fotelji kradat, lazat, ubivaat matni biznisi i tenderi pa plus i sve si dobija. Kade e problemot? Zosto kradenjeto go povrzuvate so ova koga nema vrska ednoto so drugoto?I Grujo i Zaev i site kur da pusat, ste ispisale 500000 stranj za nisto, i dvete strani napravija se za fotelja i go vrtat narodot na maliot prst.
Amebi site do eden, vie dodeka vadete oci ovde tie si matkaat biznisi i si pravat pari i kur gi boli za vas.