Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Па не е фер во последни 10 години шо не му дадоа на СДСМ можност да управуваат со буџет и народни пари и да прават невидени криминали.
Себично е од ВМРО шо сите нелегалности и незаконитости си ги присвои само за себе.
Без секирацију вежбасва си они на локално ниво еве на пример куде мене у Куманово....
Спремни су како запета пушка за ќоркање...

Sent from my MI 5s using Tapatalk

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Па не е фер во последни 10 години шо не му дадоа на СДСМ можност да управуваат со буџет и народни пари и да прават невидени криминали.
Себично е од ВМРО шо сите нелегалности и незаконитости си ги присвои само за себе.
..мислиш дека лебот не им беше доволен, па им треба и погача....:)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Без секирацију вежбасва си они на локално ниво еве на пример куде мене у Куманово....

локално не е како глобално
локално некој градоначалник ќе купи кола од 15000 евра народни пари али глобално ко премијеро ќе купи лимузина од милион евра!

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
локално не е како глобално
локално некој градоначалник ќе купи кола од 15000 евра народни пари али глобално ко премијеро ќе купи лимузина од милион евра!
Лимузина не али да видиш како се лапав маркице па дуќани па зграде..
И тој у вредност много поголему од милион...
А замисли к'д ке дојдев на глобално ниво има сас space shuttle да се возив...

W

wicked_1

Гостин

Да де, па видовме ЈО ништо не работело, изигравале група фикуси на смс нарачки што функционираат.

Замисли вака од едни снимки се открија невидени криминали, а што тек ќе се открие кога ќе се влезе во институциите и архивите?

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Да де, па видовме ЈО ништо не работело, изигравале група фикуси на смс нарачки што функционираат.

Замисли вака од едни снимки се открија невидени криминали, а што тек ќе се открие кога ќе се влезе во институциите и архивите?
Мислиш индиције...
Докази још не видесмо...
Правиш ваљда разлику од снимке до доказ тија снимке на суд вредив исто како лањски снег...
За ЈО слажем се не работив како треба до сга требаше да препунив затвори...

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Denes citam SDSM I DUI imale sostanok razgovarale za koalicija a ne mi e jasno zosto uste SDSM ne se izjasni za platformata na plemeto? Kako naj golema opozicija uste nemaat izlezeno so bilo kakov stav,mislam deka prvo trebaa da izlezat so stav pa potoa da razgovaraat za koalucija smrdebu edni ili ke prifatat sve samo da sednat u fotelja

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Више толко па и мало више само зубна амбуланта у Словенију вреди...

Се додека СЈО не ги претресе сите криминали снимени на нелегални снимки од страна на странски служби, нема да знаеме колкава катастрофа не има задесено

W

wicked_1

Гостин
Мислиш индиције...
Докази још не видесмо...
Правиш ваљда разлику од снимке до доказ тија снимке на суд вредив исто како лањски снег...
Не мислим на индиције.

Мориња и планини си ти оддалечен од судските постапки и пракса, не се учи право од колумни на мирко, јанко и миленко. Требало да те запишат барем на некој курс.

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
Denes citam SDSM I DUI imale sostanok razgovarale za koalicija a ne mi e jasno zosto uste SDSM ne se izjasni za platformata na plemeto? Kako naj golema opozicija uste nemaat izlezeno so bilo kakov stav,mislam deka prvo trebaa da izlezat so stav pa potoa da razgovaraat za koalucija smrdebu edni ili ke prifatat sve samo da sednat u fotelja
а вмро ко да не (би) прифатиле се само за у фотеља да седнат
се само сјо не
ама џабе кога албанците се решените да не коалицираат повеќе со вмро
па и сто пати да им го дадат мандатот џабе е
се е решено вмро треба да го прифатат тоа

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Не мислим на индиције.

Мориња и планини си ти оддалечен од судските постапки и пракса, не се учи право од колумни на мирко, јанко и миленко. Требало да те запишат барем на некој курс.
Добро де покажи ни по кој закон докази прибрани од неовластено прислушување ке важив на суд...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom