Изборот е помеѓу пофалити или повалити? [DOUBLEPOST=1511518605][/DOUBLEPOST]Жена ти ја фаќаат или ја ваќаат?
Како е правилно, сфати или свати?
Грото не гласаше за Шилегов, туку против Коце и лоповската банда.Го изгледав Шилегов на 24 вести. Кое разочарување за неговите гласачи. Човекот не понуди ништо конкретно. Куртон !
Прашање е за кои и какви лекови станува збор.Ова у контекст на чкарт лековите увезувани со години и давани на нашите деца. Ај нас возрасните кој не ебе и онака ќе гинеме за татковината, али за децава ме занима пошто нешто многу не се претегнавте со коментари. Може и немате деца, незнам.
Ако го смениме името ни гарантира ли некој дека ќе имаме лекови и пари за операции за болните деца?Не ок, пошто знам дека секој еден патриот на форумов што му шумат шумите, ја питува нешто бабата и ја вика Ѓурѓа да искочи, во секој еден момент ќе го даде својот живот за својата татковина, ме занима ако ги стаи на вага името на држава и здравјето на детето која страна ќе превагне?
Ова у контекст на чкарт лековите увезувани со години и давани на нашите деца. Ај нас возрасните кој не ебе и онака ќе гинеме за татковината, али за децава ме занима пошто нешто многу не се претегнавте со коментари. Може и немате деца, незнам.
Незнам прашај ги сите овие што 25 години бараат пари преку донации за лечење во странство. А да, името не е сменето. Не ми се верува што ме праша бе...Ако го смениме името ни гарантира ли некој дека ќе имаме лекови и пари за операции за болните деца?
Епа ако е сменето зошто грците не го тргнат ветето?Незнам прашај ги сите овие што 25 години бараат пари преку донации за лечење во странство. А да, името не е сменето. Не ми се верува што ме праша бе...
Ти му викаш името не е сменето он ти вика ако е сменето зашо грците бла бла бла.!? Ти ме јебеш нешто овде или шо е работава? Дај бе фокусирајте се малце на тоа тастатурите доста лупате глупости.Епа ако е сменето зошто грците не го тргнат ветето?
Стварно со сила глупи се правите.