Му пречеле лајковите на кутриот
Ебате левичари биднаа сите, желни за внимание.
Левица се рак исто како феминизмот, вегетаријанците, анима дунди, sjw итн.
П.С. земи барем Марксизам и Сампопределување прелистај ја.
Средношколско книжуле.
Прво земи напиши шо мислиш, нема потреба од дополнување, плус имаш од партија посекако,
Левица се какви шо се, еве ти велиш се фејк, од друга страна велиш нема левица кај нас, па според ова што поголема е партијата а тврди дека е левица, веројатно поголеми фејкери се, така?
Инаку јас сум неначитан, те прашав неколку пати, еве еден неначитан смртник како мене, биди политичко комесар, ќе ти биде чест и задовослтво (би требало) насочи го каде да го даде својот глас?
И пак со гремлински навреди, во некој пежоративен смисол феминизам, вегетаријанци, анима дунди и сл...
Пак да повторам, се покака онака гремлински на Левица, пошто се фејк, а тврдиш нема друга левица кај нас т.ефејк биле и тие, де покакај си и на нив, вака испаѓа штабски штакор муабети, партиска директива за плукање.
Да заглавиш у лифт со Мирка Велиновска.
Во лифт не, ама на кафе или нешо жестоко има муабет со Мирка, има нешто, а пошто ти си начитан левичар, комунист од постер на СССР, еден од твоите ти давам, локација по твој избор, незабеганите, начитани, крем да ла крем,