Само немој да споредуваш ова со снимките за кои веќе и на децата од градинка им е јасно дека се автентични (си потврдија тоа и од дпмне ).Е тоа де
Само немој да споредуваш ова со снимките за кои веќе и на децата од градинка им е јасно дека се автентични (си потврдија тоа и од дпмне ).Е тоа де
Така е, да нема грешка.и за силувањата кои се случуваат во штабовите на ВМРО пред избори
а фотошоп ли е тоа рецкаатана носот на Петре што ја заработил тогаш“
никако да ви тргне работата со тој фотошоп.
Не, еднаш кога искачал од кафана земјата рипнала и го удрила по нос.а фотошоп ли е тоа рецкаатана носот на Петре што ја заработил тогаш
за дебилен трол има иста тежина убиство и смешен обид за силување а кој може и да е подметнат од сдсм, дпмне бара процесуирање ама криминалниот мвр и кривосудството на сдсм ќе го отфрлаат поради немање докази... АМА ПО ИЗБОРИТЕ..Така е, да нема грешка.
Баш имаат иста тежина двата настани, партиска дам-не-дам и атентат на политички активист во ек на избори.
Иначе тоа со силување и сл. пизадрии уше ептен одамна се користи за дискредитација, посебно во политика. И тоа предизборно.
Да се расчистеа до сега тие настани да речиш аферим, ама кај нас тешко ако не носи политички поени таква работа.
Него пиши си три плус за ентузијазмот и две банки екстра
Не ми е јасно само како после толку годнини, никој не праша како партиите не успеале да нарават финансиска конструкција на програмата што ја нудат, план и динамика на работа и сл, да претстават свој тим кој ќе раководи со општнски сектори и сл, за Влада во сенка па да не правиме муабет, ама затоа па компромитирани кадровски решенија фрчат.
Тежок пропагандист си ти пријателе.тој шо ви е задолжен за фотошоп во штабот да си го казните недела дена празен сендвич да добива
Ај добро, немаСамо немој да споредуваш ова со снимките за кои веќе и на децата од градинка им е јасно дека се автентични (си потврдија тоа и од дпмне ).
А камо Алфа и Бета тимови.Еве уше еден фотошоп
Каде се сега оние што се ужаснуваат од говорот на омраза? Нешто ги нема...Села: Македонците се варвари и канибали, Заев нека мисли што сака (видео)
Мене ми е супер, не знам за кои вас зборишКузнај колку ви е и вам тешко во овие мигови на очај.....
То ви е од дрогите кои ви ги клавет в сендвичитеМене ми е супер,
...па човекот делимично не лаже, оти да го повикаат на распит? тој може цитира некој што така кажал дека ќе јаде живи луѓе...http://www.pravdiko.mk/akterkata-irena-ristik-povikana-na-raspit-vo-javnoto-obvinitelstvo/
..може да ги повикаат и Чолиќ и Бреговиќ бидејки во песните место Роми користат Цигани...
Ало, самите Роми меѓу себе се нарекуваат Цигани ...
башка има изрека, Циганин сам ал нисам сељак
Туку зошто не е повикан на распит СЕЛА
Села: Македонците се варвари и канибали, Заев нека мисли што сака (видео)
Не сакам да помислам што ти "клавет" на тебе и каде ти го клавет за да држи ретардацијатаТо ви е од дрогите кои ви ги клавет в сендвичите