- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Не се гледа тоа. На соросоиден невидлив јазик е напишаноНајде во договорот со бугарија членот каде се вели дека сме браќа и ист народ?
Последно уредено:
Не се гледа тоа. На соросоиден невидлив јазик е напишаноНајде во договорот со бугарија членот каде се вели дека сме браќа и ист народ?
Па ете и јавно му се закануваат,нешто барал дваесетина телохранители.А за блоуџаб Грујо си знае дека комунистичка уста најдобро цица.Да, сигурно од неговите амеби ќе го крка. Еден опроштаен блоуџаб ќе му напрајте.
Tie sto go dale glasot za Grujo,bile prinudeni,golem del od administracijata,ke vidime kako ke bide na slednite parlamentarni.DPMNE ne bi osvoil realno poveke od 250 000.Се што си напишал... јас не се препознавам. Не сум ништо од она што си го напишал. А твојата умствена матрица е таа... шаблонска. Како што си ја учел фризираната историја. По директива има добри, по директива има лоши... и тие се бугарофили...
Не е убаво за К. Мисирков да зборуваш дека „го сере делото на Гоце, Даме, Јане, Гули“. Тој пишувал што пишувал, можеби бил во афект после несреќата што го снашло населението после задушувањето на востанието.[DOUBLEPOST=1506509057][/DOUBLEPOST]
Добро де, ама тие се помал број од оние кои го дале гласот ЗА Груевски. При очи слепи се правиме. Постојат официјални бројки.
Најди во договорот каде се спомнува македонски јазик или македонска нација.Најде во договорот со бугарија членот каде се вели дека сме браќа и ист народ?
Значи неможе да се знае кој има поголема подршка. Треба некој да оди во ќорка за местење на изборите па да им дојде умот.За предходните избори.И СДС ти се исти курац.Ти душо напатена изгледа веруваш дека само ВМРО мести така?
Требаше некој да оди во ќорка уште во 90те и денеска ќе немавме дилеми кој колу гласа добил.Значи неможе да се знае кој има поголема подршка. Треба некој да оди во ќорка за местење на изборите па да им дојде умот.
2002-ра требаше да одат во ќорка многуминаТребаше некој да оди во ќорка уште во 90те и денеска ќе немавме дилеми кој колу гласа добил.
Обикновен блгаринОбикновен б'лгарин ос'штествил фиромската мечта по рождение - имам б'лгарски паспорт и б'лгарско самос'знание. Искам да комуникирам с'с свпоите с'народници на запад от Перник. Но ми пречат шумадински инфилтранти и фироми с изпрани моз'ци. Не ми дават да размажа на тепиха такива антични југословенчета като viktora или комунистически утрепки като Almejda, а е толкова просто. Казваш му истината и говедото те "приjавува" или кодоши. Страхливци като груевски. бјагат от дебат.
Е требаше.И пред 2002 требаше ама...2002-ра требаше да одат во ќорка многумина
Од оваа книга.Земи прочитај ја,не е лоша.Обикновен б'лгарин ос'штествил фиромската мечта по рождение - имам б'лгарски паспорт и б'лгарско самос'знание. Искам да комуникирам с'с свпоите с'народници на запад от Перник. Но ми пречат шумадински инфилтранти и фироми с изпрани моз'ци. Не ми дават да размажа на тепиха такива антични југословенчета като viktora или комунистически утрепки като Almejda, а е толкова просто. Казваш му истината и говедото те "приjавува" или кодоши. Страхливци като груевски. бјагат от дебат.[DOUBLEPOST=1506516243][/DOUBLEPOST]
К'де си купи тази фантастична книга? Македонци които говорјат на б'лгарски и крадат гр'цка историја докато умират от кеф да лижат ср'бски кур?
So vakvo nasilno odnesuvanje makedoncite i bugarite nikogaš nema da bidat bluski.....a toa vi bugarite toa ne go svaćate...А идентитетските проблеми не са дело на Груевски. тој искаше НАТО и ЕС.Там се краде повече понеже еврофондовете са с повече пари. справка борисов. Проблемите с идентитета са ви от југославската комунистическа партија. На г'рција не и пречеше нјакаква забутана провинција в с'рбија с име Мкедонија. На международно ниво това не с'штествуваше. Сега г'рција не иска ништо в което пише Македонија или македонско. За това са виновни комунистите, а не Груевски. Да сме најасно.[DOUBLEPOST=1506516603][/DOUBLEPOST]
Е не с'м само аз б'лгарин. има 10 милиона в б'лгарија и по света вјклјучително 83 000 в'в Вардарска Македонија. Т'по југословенче, вјарва в нешта които са норма само от Куманово до Гевгелија и членува в'в "вмро" Валево
Треба да не се губи време и да се почне со ќорката па во иднина да не ни се случуваат такви работи со изборите како во минатото.Требаше некој да оди во ќорка уште во 90те и денеска ќе немавме дилеми кој колу гласа добил.
А каде се тие 83.000 од вардарска?А идентитетските проблеми не са дело на Груевски. тој искаше НАТО и ЕС.Там се краде повече понеже еврофондовете са с повече пари. справка борисов. Проблемите с идентитета са ви от југославската комунистическа партија. На г'рција не и пречеше нјакаква забутана провинција в с'рбија с име Мкедонија. На международно ниво това не с'штествуваше. Сега г'рција не иска ништо в което пише Македонија или македонско. За това са виновни комунистите, а не Груевски. Да сме најасно.[DOUBLEPOST=1506516603][/DOUBLEPOST]
Е не с'м само аз б'лгарин. има 10 милиона в б'лгарија и по света вјклјучително 83 000 в'в Вардарска Македонија. Т'по југословенче, вјарва в нешта които са норма само от Куманово до Гевгелија и членува в'в "вмро" Валево
Види и секташки поглед бе . Оваа не е она што готви по телевизии треви и сланини од кокос, такви срања?
Dogovorot za dobrososedstvo zaedno so zakonot za jazici se samo eden cekor ponapred da se resi dolgogodisniot spor za imeto so Grcija.Zatoa nigde ne se spomnuva makedonski jazik,se zavisi od predlogot na Nimic.Istotaka ostanuva i otvoren problemot i so avtokefalnosta na MPC od strana na Spc.Најди во договорот каде се спомнува македонски јазик или македонска нација.
Тоа е меѓудржавен а не меѓунационален договорНајди во договорот каде се спомнува македонски јазик или македонска нација.