Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.726
- Поени од реакции
- 21.304
А зошто јас нешто треба да кажам? Си кажаа оние што имаат што да кажат. Не мислиш веројатно дека јас сум (бил) некој одговорен за тие работи.А за мигрантите од Пустец што станаа центарци за еден викенд ќе кажеш нешто? Онака човечиња набутани по 50 во една куќа рака за рака како ги носат на гласање? Или маца појела језик ти е на таа тема?
Знам за пензиите дека ќе се намалат, односно, ќе се зголемат за 100 и нешто денари. Бидејќи досегашните зголемувања од 600 и нешто денари противниците на минатата власт го толкуваа дека не е зголемување, туку само усогласување со животните трошоци (така некако), тоа значи дека 100 и кусур денари плус е намалување на пензиите.дечки стварно ќе имало покачување на плата за 225 денари ?
А овие што летаат од Швајцарија Германија Австрија да гласаат во Кичево немаат државјанство и адреса? Интересно ми е како тоа го потенцираше за да поентира ВМРО во твојот пост, а избегаваш коментар за Пустец.А зошто јас нешто треба да кажам? Си кажаа оние што имаат што да кажат. Не мислиш веројатно дека јас сум (бил) некој одговорен за тие работи.
Јас можам да кажам она што Груевски го изјави, дека кога некој добие државјанство мора да има адреса на која ќе гласат документите. И не се тоа мигранти.
Снимено видео со личност кој ќе покаже лична карта и одговорно ќе тврди за тоа.Eve jas ti garantiram lično deka e taka...a kako garancija ti stavam sve što ke pobaraš.
Siguren sum, bidejki čovekot što e zadolžen za spisocite od Švajcarija mi e mnogu blizok prijatel( vo realnosta mnogu dobro živeeme edni so drugi...ako se trgni politikata na strana)....i znam i za detali od ovaa akcija
Хехе, па ако и мојата станбена зграда ја направат општина на мене ќе ми биде во ред, тогаш и јас ќе станам градоначалник.Па значи дека е во ред ваквата територијална поделба
па и сега ти е зградата во некоја општина и можеш да станеш градоначелник.Хехе, па ако и мојата станбена зграда ја направат општина на мене ќе ми биде во ред, тогаш и јас ќе станам градоначалник.
Ме мрзи да шетам низ цела општина по митинзи и кампањи, полесно ми е да ги направам будали во здрав мозок овие од зградава моја.па и сега ти е зградата во некоја општина и можеш да станеш градоначелник.
Се гледа дека си од ВМРО, полесно ми е да ги направам будали во здрав мозок овие од зградава моја.
Над 20% е и 29% и 20,4% На стаклени нозе е процентов, па веројатно е „ставена арматура“. Не е логично Радуша (дел од Сарај) да е во град Скопје, а Петровец да не е.појма немам важно и без таа нова организација на општини, Албанци си беа над 20% таму.
Сакаш да кажеш дека плавите жолтици не ја прават рајава будала во здрав мозок, тоа сакаш да кажеш ?Се гледа дека си од ВМРО
А како се стекнавте со станови ако никој не работеше?[DOUBLEPOST=1505125443][/DOUBLEPOST]Те прашувам бидејќи никој од мојата зграда или од мојата населба не дочека вработување како резултат на ваквото ветување на плавите жолтици.
Законот вели 20%Над 20% е и 29% и 20,4% На стаклени нозе е процентов, па веројатно е „ставена арматура“. Не е логично Радуша (дел од Сарај) да е во град Скопје, а Петровец да не е.
Јас не реков дека никој не работеше, туку реков дека никој не дочека вработување од плавите жолтици кои ветуваа вработување на барем една личност од секое семејство.А како се стекнавте со станови ако никој не работеше?
Ех, вакви маалски сеирџии и мангупи како тебе има со лопата да ги ринеш. Бадијалџии во Македонија... еден куп. И се владата им е „крива“. Особено ако е од противничката партија.Веројатно биле тоа волк, ѓорѓи и виктора. Подоверливи извори - здравје.
Ветување беше дека секое семејство ќе има по еден вработенЈас не реков дека никој не работеше, туку реков дека никој не дочека вработување од плавите жолтици кои ветуваа вработување на барем една личност од секое семејство.