Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
Проблемот е што се попишуваа и лица (албанци) кои не живеат овде. Во стотиците илјади документи (анкетни листови) кој ќе може да открие неправилности?[DOUBLEPOST=1503230369][/DOUBLEPOST]
Сем Албанците, за другите работи не си во право. ВМРО ДПМНЕ доби најголема поддршка на изборите.
земете си го тоа вмро дпмне и слободно преселите се на друго место
од вас државава страда

P

psychostasia

Гостин
Проблемот е што се попишуваа и лица (албанци) кои не живеат овде. Во стотиците илјади документи (анкетни листови) кој ќе може да открие неправилности?[DOUBLEPOST=1503230369][/DOUBLEPOST]
Сем Албанците, за другите работи не си во право. ВМРО ДПМНЕ доби најголема поддршка на изборите.
A Заев уште не даде оставка. :notworthy:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Проблемот е што се попишуваа и лица (албанци) кои не живеат овде. Во стотиците илјади документи (анкетни листови) кој ќе може да открие неправилности?
Уште тогаш требаше под најитно да се смени власта која не можеше да спроведи законска обврска за попис

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
земете си го тоа вмро дпмне и слободно преселите се на друго место
од вас државава страда
Што има врска ова со тоа што јас го напишав? Ако има нешто со кои не се согласуваш, кажи. Јас напишав нешто што е официјално потврдено од државната изборна комисија.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Што има врска ова со тоа што јас го напишав? Ако има нешто со кои не се согласуваш, кажи. Јас напишав нешто што е официјално потврдено од државната изборна комисија.
А станови ќе се градат ли за мигрантите? Веруваш во тоа или не?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
A Заев уште не даде оставка. :notworthy:
Да.. и ти си уште во „психо“ состојба? Добро бе.. да те прашам. Толку ли мислиш дека ќе си попаметен ако избереш некој странски збор за име на форумов?
И на крај, кога се нема аргумент за одговор... тропни нешто. А и за Заев немаш издржан противодговор, па ај на подбишега ќе тераме. Се е јасно, Заев изгуби на изборите, не ја даде ветената оставка, а знаеше дека „мама и тато“ ќе му купат власт. Можеш нешто да побиеш? Не. Ај покриј се.[DOUBLEPOST=1503231531][/DOUBLEPOST]
А станови ќе се градат ли за мигрантите? Веруваш во тоа или не?
Не знам. Мене ме плаши само да не останат (поголем број) трајно овде, на било кој начин. Заев го има „газот под кирија“ и се што би се побарало, „ќе испоштова“,

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
ако сакаш истетовирај си го вмро дпмне на газот, тоа никого не го интересира
цело време се повторуваш
дпмне победи на изборите, заев не даде оставка
како расипана плоча си

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Да.. и ти си уште во „психо“ состојба? Добро бе.. да те прашам. Толку ли мислиш дека ќе си попаметен ако избереш некој странски збор за име на форумов?
И на крај, кога се нема аргумент за одговор... тропни нешто. А и за Заев немаш издржан противодговор, па ај на подбишега ќе тераме. Се е јасно, Заев изгуби на изборите, не ја даде ветената оставка, а знаеше дека „мама и тато“ ќе му купат власт. Можеш нешто да побиеш? Не. Ај покриј се.[DOUBLEPOST=1503231531][/DOUBLEPOST]
Не знам. Мене ме плаши само да не останат (поголем број) трајно овде, на било кој начин. Заев го има „газот под кирија“ и се што би се побарало, „ќе испоштова“,
Значи не веруваш дека нема да се градат. А ако сакаш да збориш за давање газ под кирија прочитај го отчетот на вмро што вика за градењето станови во Сарај и Визбегово.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
ако сакаш истетовирај си го вмро дпмне на газот, тоа никого не го интересира
цело време се повторуваш
дпмне победи на изборите, заев не даде оставка
како расипана плоча си
Па се пишуваат неточни работи. Ти земи си го Заев дома ако си го сакаш, ама испадна лажго, не можеш тоа да го побиеш.[DOUBLEPOST=1503232048][/DOUBLEPOST]
Значи не веруваш дека нема да се градат. А ако сакаш да збориш за давање газ под кирија прочитај го отчетот на вмро што вика за градењето станови во Сарај и Визбегово.
Ама ти оговорив дека не знам. Само имам страв. Плус Заев се нафаќа се да прифати, веќе почна со Бугарија и јазикот.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Па се пишуваат неточни работи. Ти земи си го Заев дома ако си го сакаш, ама испадна лажго, не можеш тоа да го побиеш.[DOUBLEPOST=1503232048][/DOUBLEPOST]
Ама ти оговорив дека не знам. Само имам страв. Плус Заев се нафаќа се да прифати, веќе почна со Бугарија и јазикот.
Нема што да не знаеш, прочитај го отчетот на вмро и ќе видиш кој дал газ.

P

psychostasia

Гостин
@Ѓорѓи Н. Ох боже. Хорхе не ти е рамен.
Ѓорѓија едно исто верглаш цело време. Заев изгуби, уставот не го почитуваат, вмро победи, заев лаже. Досаден си со тоа мајке му, помири се и врати се во реалност дека со 59 пратеници не може да кажеш дека си победник. Помири се Ѓорѓија, ајде полесно ќе ти биде, ќе се вратиш во реалноста каде што заев ти е премиер и дпне шири паника.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
:vozbud:Пред влезот на Општина Тетово:

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Нема што да не знаеш, прочитај го отчетот на вмро и ќе видиш кој дал газ.
ВМРО ДПМНЕ не е на власт и не може ништо да потпишат. Без разлика дали дале или не дале газ.[DOUBLEPOST=1503233954][/DOUBLEPOST]
@Ѓорѓи Н. Ох боже. Хорхе не ти е рамен.
Ѓорѓија едно исто верглаш цело време. Заев изгуби, уставот не го почитуваат, вмро победи, заев лаже. Досаден си со тоа мајке му, помири се и врати се во реалност дека со 59 пратеници не може да кажеш дека си победник. Помири се Ѓорѓија, ајде полесно ќе ти биде, ќе се вратиш во реалноста каде што заев ти е премиер и дпне шири паника.
Бог да чува си. 51 (не 59) е најмногу. Освои ли некој повеќе на изборите? Не биди ко мува здодевен.

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
ВМРО ДПМНЕ не е на власт и не може ништо да потпишат. Без разлика дали дале или не дале газ.
што потпишале и направиле додека биле на власт
секој ден изглегуваат нови гомненици од владеењето на дпмне

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom