Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
Веста и двете слики се од ноември... Последната слика изгледа е од Албанија...
... на фотографијата убаво се гледа дека настанот е лоциран во Скопје September 12, 2015 год, ако е провокација тоа што лоцираш каде е, се оградувам да ти реплицирам !

еве уште неколку фотки од тој настан ...

цитирам „...Humanitarian activist Milica Skaric talks during the gathering in support of refugees in Skopje on September 12, 2015...“

п.с.
...ако пак се двоумиш, погледни го капакот од канализацијата на сите фотки ! ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Веста и двете слики се од ноември... Последната слика изгледа е од Албанија...
Што значи тоа? дека го смениле мислењето, ставот....што?
Или нека бидат фер нека кажат дека тоа било за да се руши Грујо

јас ако сум бил фашист, црнец,или незнам што во Ноември...и сега сум...што има врска кога е сликано

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Што значи тоа? дека го смениле мислењето, ставот....што?
Или нека бидат фер нека кажат дека тоа било за да се руши Грујо

јас ако сум бил фашист, црнец,или незнам што во Ноември...и сега сум...што има врска кога е сликано
Не читаш деновиве за сите деманти кои доаѓаат од Сдсм во врска со мигрантиве? Ако читаш и не веруваш тогаш нема спас за тебе бидејќи што и да ти се каже само една ќе е вистина.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.416
Поени од реакции
35.098
Демант е кога ќе ја сменат Стратегијата за мигранти. Се друго е само мачкање очи и поентирање едни против други со дпмне. Ако навистина стојат позади „демантите“ тогаш каков проблем е да се смени Стратегијата: како бонус додатно ќе поентираат против дпмне кај (нас) гласачите.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
С Р А М!
Голем СРАМ,како бе вака се понашаат.
Јас сум име и презиме во државата!Треба да ги почитувате оние што ви дале леб(ВМРО) ахаххахахахаха

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
С Р А М!
Голем СРАМ,како бе вака се понашаат.
Јас сум име и презиме во државата!Треба да ги почитувате оние што ви дале леб(ВМРО) ахаххахахахаха
Проблемот е што 450,000 живеат со тој понизен, да не кажам робовски став, дека треба да си благодарен за трошките додека се испумпува кешот на Белизе, Груки додека се сонча во Изреал и Бети додека купува од Шанел во Париз. Тие пустите Париз ни на карта не знаат да го покажат.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
https://m.mkd.mk/makedonija/politika/prilepskiot-gradonachalnik-uslovno-e-osuden-so-3-meseci-zatvor-i-parichna-kazna
Прилепскиот градоначалник условно е осуден со 3 месеци затвор и парична казна од 36,9 илјади денари

Чекај сеа, нели во Прилеп пиштеа од Миле и од овој? Неговите судии му одредиле условна? Маа не тоа се некои други судии.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Проблемот е што 450,000 живеат со тој понизен, да не кажам робовски став, дека треба да си благодарен за трошките додека се испумпува кешот на Белизе, Груки додека се сонча во Изреал и Бети додека купува од Шанел во Париз. Тие пустите Париз ни на карта не знаат да го покажат.
Прееска слушам во кладиона,се убедуваат пензионери дека подобар бил ВМРО зашто цела година одеднаш 600 денари им покачува,а не СДСМ што ќе им покачува по 180 денари месечно,то ест 2180 годишно.Ама не бе запнале тие 600>180 :D И пола саат се убедуваат :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прееска слушам во кладиона,се убедуваат пензионери дека подобар бил ВМРО зашто цела година одеднаш 600 денари им покачува,а не СДСМ што ќе им покачува по 180 денари месечно,то ест 2180 годишно.Ама не бе запнале тие 600>180 :D И пола саат се убедуваат :pos:
Од тие "математичари" кладилниците се опарија :D којзнае коефициенти како сметаат, страв да те фати.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Од тие "математичари" кладилниците се опарија :D којзнае коефициенти како сметаат, страв да те фати.
Ги сметаат во дропки по Англиски рецепт, тоа е виша математика :pos::pos::pos::pos:

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Јас сепак би го почитувал искуството на пензионерите,памтат тие како слонови.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Не читаш деновиве за сите деманти кои доаѓаат од Сдсм во врска со мигрантиве? Ако читаш и не веруваш тогаш нема спас за тебе бидејќи што и да ти се каже само една ќе е вистина.
Партиски соопштенија никогаш не читам...читам Тиме.мк и све што ќе најдам тука

Иначе досега сите партии ветувале 500 евра просечна плата, брди...долини.....остај што зборуваат...

Лани овие невладини се заложуваа за примање на мигрантие. Е сега повеќето од нив се напикани во Владата...и дали важи истиот став или не?
Ќе ти повторам....најмногу збунува зошто Владата во овој момент носи ваква стратегија, кога се има еден куп поважни работи??????
Меѓу народот се шушка дека треба да се направи ``исплата`` за помошта за уривањето на поранешната Влада, па треба да се раздужат таму каде што дужат.
Искрено ти зборувам, без спинување или незнам што

Еве..стојам на зборот....ако оваа Влада опстои дека дека нема да прима бегалци и да го сместува.....бар уште неколку месеци, те частам

P

psychostasia

Гостин
Ko он шо чекаше Илче да му влезе?
Не знам како некој може да го чита овој албиното.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom