... на фотографијата убаво се гледа дека настанот е лоциран во Скопје September 12, 2015 год, ако е провокација тоа што лоцираш каде е, се оградувам да ти реплицирам !Веста и двете слики се од ноември... Последната слика изгледа е од Албанија...
Што значи тоа? дека го смениле мислењето, ставот....што?Веста и двете слики се од ноември... Последната слика изгледа е од Албанија...
Не читаш деновиве за сите деманти кои доаѓаат од Сдсм во врска со мигрантиве? Ако читаш и не веруваш тогаш нема спас за тебе бидејќи што и да ти се каже само една ќе е вистина.Што значи тоа? дека го смениле мислењето, ставот....што?
Или нека бидат фер нека кажат дека тоа било за да се руши Грујо
јас ако сум бил фашист, црнец,или незнам што во Ноември...и сега сум...што има врска кога е сликано
Проблемот е што 450,000 живеат со тој понизен, да не кажам робовски став, дека треба да си благодарен за трошките додека се испумпува кешот на Белизе, Груки додека се сонча во Изреал и Бети додека купува од Шанел во Париз. Тие пустите Париз ни на карта не знаат да го покажат.С Р А М!
Голем СРАМ,како бе вака се понашаат.
Јас сум име и презиме во државата!Треба да ги почитувате оние што ви дале леб(ВМРО) ахаххахахахаха
Прееска слушам во кладиона,се убедуваат пензионери дека подобар бил ВМРО зашто цела година одеднаш 600 денари им покачува,а не СДСМ што ќе им покачува по 180 денари месечно,то ест 2180 годишно.Ама не бе запнале тие 600>180 И пола саат се убедуваатПроблемот е што 450,000 живеат со тој понизен, да не кажам робовски став, дека треба да си благодарен за трошките додека се испумпува кешот на Белизе, Груки додека се сонча во Изреал и Бети додека купува од Шанел во Париз. Тие пустите Париз ни на карта не знаат да го покажат.
Од тие "математичари" кладилниците се опарија којзнае коефициенти како сметаат, страв да те фати.Прееска слушам во кладиона,се убедуваат пензионери дека подобар бил ВМРО зашто цела година одеднаш 600 денари им покачува,а не СДСМ што ќе им покачува по 180 денари месечно,то ест 2180 годишно.Ама не бе запнале тие 600>180 И пола саат се убедуваат
Ги сметаат во дропки по Англиски рецепт, тоа е виша математикаОд тие "математичари" кладилниците се опарија којзнае коефициенти како сметаат, страв да те фати.
Јас сепак би го почитувал искуството на пензионерите,памтат тие како слонови.Прееска слушам во кладиона,се убедуваат пензионери дека подобар бил ВМРО зашто цела година одеднаш 600 денари им покачува,а не СДСМ што ќе им покачува по 180 денари месечно,то ест 2180 годишно.Ама не бе запнале тие 600>180 И пола саат се убедуваат
Партиски соопштенија никогаш не читам...читам Тиме.мк и све што ќе најдам тукаНе читаш деновиве за сите деманти кои доаѓаат од Сдсм во врска со мигрантиве? Ако читаш и не веруваш тогаш нема спас за тебе бидејќи што и да ти се каже само една ќе е вистина.