V
viktora
Гостин
Не,уште ја бараат во штабот.Шо напраи со пресудата, ја најде или неа или законот или страната кај е објавена?
Вртат по броеви ги бараат пензионерите кои работеле во архива.
Не,уште ја бараат во штабот.Шо напраи со пресудата, ја најде или неа или законот или страната кај е објавена?
А кој ќе го купи?Ах бе за кој курац ќе ти е мерцедесот, продавај тоа бе нека оди и за 300.000 ако треба ама таа кола не смее да се користи. Кој ве ебе.
значи ништо ново во штабот, наивно верувате во секоја вест објавена на фејсбук.Не,уште ја бараат во штабот.
Вртат по броеви ги бараат пензионерите кои работеле во архива.
За задолжувањето рече дека ќе продолжи оти немало друг начин да се одржи ликвидонста и исплатата на платите, пензиите и др, нешто што беше јавна тајна ете сега конечно имаме примиер кој го призна тоа. Така ќе било дур не се создале услови, односно по даночната реформа и сузбивање на даночната евазија, искрено не ми се допадна тој дел ама реално тоа само покажува колку сме ние зависна земја која не може да преживее без кредити а изигрававме некоја економска сила па и се курчевме каде ќе стигнеме.Може ли некој линк од работите што ги кажал Заев, да не гледам сега цело видео, ме интересира за задолжувањето и зошто продолжи да ги исплаќа субвенциите, како и останатите непродуктивни мерки на минатата влада.
Прашај го и во кој фришоп работела и која смена била.А ти ја виде пресудата или знаеш кога Македонија беше “Сојузна рпублика Македонија“
Еве на пример од која година е пресудата?
Ако стварно се оствари тоа да зимаме ефтини кредити (односно кредити со помалце камата) за да ги враќаме тие кредити со поголеми камати е ок потег, според мене.За задолжувањето рече дека ќе продолжи оти немало друг начин да се одржи ликвидонста и исплатата на платите, пензиите и др, нешто што беше јавна тајна ете сега конечно имаме примиер кој го призна тоа. Така ќе било дур не се создале услови, односно по даночната реформа и сузбивање на даночната евазија, искрено не ми се допадна тој дел ама реално тоа само покажува колку сме ние зависна земја која не може да преживее без кредити а изигрававме некоја економска сила па и се курчевме каде ќе стигнеме.
Тоа веќе и така и вака е изградено. Според мене, да се сруши тоа нема поента. Да се смени ликот - тоа е веќе нешто друго. Но, и за тоа треба пари.Заев рекол дека нема да го руши СК2014. Strike one.
Нека го стават под преса тогаш, само нека не го задржуваат.А кој ќе го купи?
Само некое фасадиче онака колку да видиме колку е грдо. Демек не знаеме колку е. Абе земи руши тоа фасадите, фрлај тоа тркалото, галиите пуштај ги накај Солун.Заев рекол дека нема да го руши СК2014. Strike one.
Искрено ако стварно намалат на непродуктивни трошоци ќе значи, може не премногу но ќе биде важно, а и би требало да се будали да се понашаат како претходните оти со оваа мнозинство и под таква силна перцепција на јавноста нема да им се простуваат идиотизми како трошења за репрезенации и глупости во еден куп државни органи и јавни претпријатија, таа пракса мора одма да престане, тоа е неизживеност и сељачизам, нема никакво оправдание за десетици илијади евра за ручеци.Ако стварно се оствари тоа да зимаме ефтини кредити (односно кредити со помалце камата) за да ги враќаме тие кредити со поголеми камати е ок потег, според мене.
Номинално не очекувајте да падне задолжувањето, туку процентуално. Во превод, зголемување на БДП, а истото се постига со политики во повеќе ресори.
Да ама имало 6 милиона и он одма исплаќа субвенции, стипендии и такви не итни расходи. Ова не треба да се дозволи кога имаме толкав долг. Како ни бесплатни возења за пензионери, студенти, возови (замисли овие штрајкуваат а некои се возат бес пари), бански лекувања, субвенции за се и сешто-многу нечесно и ги зимаат со разни измени, да се послужам со една изрека ние немаме за леб а купуваме чоколади. Мора да се стегне ременот колку и да е тоа непопуларна опција.За задолжувањето рече дека ќе продолжи оти немало друг начин да се одржи ликвидонста и исплатата на платите, пензиите и др, нешто што беше јавна тајна ете сега конечно имаме примиер кој го призна тоа. Така ќе било дур не се создале услови, односно по даночната реформа и сузбивање на даночната евазија, искрено не ми се допадна тој дел ама реално тоа само покажува колку сме ние зависна земја која не може да преживее без кредити а изигрававме некоја економска сила па и се курчевме каде ќе стигнеме.
Нека тужи ако е лага.Шеф на кабинет е не е заебанција.И што си запнал за грешки од типот на Сојузна или Социјалистичка,или нивни веб страни.Пред некој ден се вртеше на 24вести како Заев повторно барал оставка од Заев.значи ништо ново во штабот, наивно верувате во секоја вест објавена на фејсбук.