Освен тоа дека само глуви можат да веруваат дека ова е Фрчковски, ништо друго не се открива во снимкава... А тој другиот као наводно треба да е Геро? Да збори почисто од спикер на вести???
Колку месеци постоиме?Колку исплати треба?А што треба да исфилмаме за албанскиот јазик?
Ауууу ни 24ч не поминаа од формирање на влада бе куртони.
Ама каша ти е малце а?Ауууу ни 24ч не поминаа од формирање на влада бе куртони.
Оти досега темно ти беше? Загреота детево 10 години во подрум го чувале. Додуша тоа објаснува многу работи ама нејсе слободно излези надвор пука сонце.Луѓе кажете бе, ќе угрее ли Сонцето утре? Или веќе никогаш нема? Страв ми е да си легнам да не биде повторно темно кога ќе се разбудам...
Сега треба само отварање групи за подршка за "Живот после Груевски". Тоа е the next big thing.Ама каша ти е малце а?
Уште бе го сметате Стојанче за некаков фактор за било што. Бил и го раниле и што. Сам беше таму? Само него го раниле, на другите цвеќиња фрлаја?Абе партал покажи малку почит,прво за чинот второ за тоа што човеков беше кај што беше кога 80% од Македонија по викендици се криеа,ранет беше ќе го изгубеше и животот за Македонија,патриоти се прајте а основна почит за ветерани немате мрсулковци...
Очекуваш за година дена дека ќе има подобрувања во здравството или јас погрешно те сфатив?Каде реков дека е подобрено? Реков со свои очи да ги видиме ДА се подобруваат, зошто ако година дена нема некој знак за подобрување, љетив на кров, се согласувам со тоа што пишале страници уназад.
јбг, не го бидувало тука па морал да оди во Авганистан лајна да чисти, па сега мора да го бранат овие што пушат курови за 10 -12 000 денариУште бе го сметате Стојанче за некаков фактор за било што. Бил и го раниле и што. Сам беше таму? Само него го раниле, на другите цвеќиња фрлаја?
Убедливо еден од најглупите и најпрости луѓе што некогаш се обиделе да се занимаваат со политика. Еден Амбди Бајрам е каде каде поумнешен во политика од овој изгубениот.
Па уште и почит бараат према него. Да не се пикаше онаму за каде очигледно не го бива луѓето и ден денес ке го памтеја како ветеран кој бил ранет, вака само ке го памтат како говнарот од Авганистан или Ирак или кај и да чисти лајна.
.чудно... у едни други снимки многумина "поверуваа", дури и рука у рерна ставаат дека се вистински...Освен тоа дека само глуви можат да веруваат дека ова е Фрчковски, ништо друго не се открива во снимкава... А тој другиот као наводно треба да е Геро? Да збори почисто од спикер на вести???
И на крај се спомнува Владо Поповски. Ваљда се мисли на овој. Човекот 15 години нема функција и сега наеднаш као он главен за промена на законите за јазик....
Не ти е лесно тебе....
Не бе не го бидувало, од режимот избегал. Овие што го бранат се затекнати од ситуацијата, незнаат сега кој да напаѓаат кој да бранат пошто неутрални де.јбг, не го бидувало тука па морал да оди во Авганистан лајна да чисти, па сега мора да го бранат овие што пушат курови за 10 -12К.
ех , тоа ти е многу комплицирано , малтене филозофско прашање.....некои тврдат и дека Господ го створил светов за 7 дена, а некои дека сме мајмуни...Дефинитивно мислам дека погрешно си сфатил....Очекуваш за година дена дека ќе има подобрувања во здравството или јас погрешно те сфатив?
А можи да знам какви подобрувања очекуваш за тие година дена? Онака во кратки црти очекувам тоа тоа тоа и тоа.
Да не пукниш ме изнасмеја со муабетотНезнам ја што треба, али ни екстерно ни радио дифузна ни живот ништо не ми значи ако не напраат нешто да не се осеќам ко у Техеран секој ден у 4 сабајле и кога ќе зајде сонцето. Поготово што сум на директна ваздушна линија и ко оџата на балкон да ми пее. Онаа со ножевите глупердата им дозволи да пеат ко на Ролинг Стоунс концерт да имаат, така да ќе молам некој од форумскиве партиски членови да лобира да се намалат звучниците пошто на локални не ги гласам иначе. Фала многу пријатно.