Што да видиме бе човек, играл кошарка викаш со вториот човек во амбасадата. Си видел слика една и готово значи секоја недела играле. Да биди сигурен дека нема да им се суди, ама немој за некој месец да те снема од форумов, биди тука кога ќе го осудат Грујо. Мислам биди тука на форумов, а во државава не мора да си, со бугарски пасош се отвораат нови можности низ светот, Канада, Европа ехее.
edna slika? zosto smetas deka site gi imaat/nemaat istite informacii kako tebe?
tolku li ti e nesfatlivo deka nekoi lugje imaat povekje informacii od tebe?
ne rekov deka e mokjen poso igra basket so covekot za `transfer of knowledge` vo ambasadata(tamu e vekje 25 godini)
svarno mislis deka so takvi konekcii grujo nema da se spremi ili da spremat za miren transfer na vlasta?
ja sum na forumov od 2005
niti vmro niti sdsm mi kazuvaat dali da bidam/pisuvam na forumov. za razlika od nekoi razulaveni demokrati sto gi nadminuvaat patriotite vo serenje i plasiranje na lazni vesti.
patriotite ja mrzat dui, sinot na mijalkov se gushka so artan grubi dodeka ovoj proagja necepnat niz tolpata patrioti
amerite go mrzat grujo,dodeka grujo bes problem odrzuva redovni kontakti so vtoriot covek vo amerikanskata ambasada
niti patriotite go mrzat dui, niti amerite go mrzat grujo
niti dui kje odgovaraat,niti grujo
bitno pocna demokratija vo zemjava