- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Ако некој те праша дали е плава боја небото а ти му одговориш столица, тоа не е баш логичен разговор. За Хојт Ји те прашав, и за Трамп. Што мислиш, го знаат по дома дека е во Македонија?
Ако некој те праша дали е плава боја небото а ти му одговориш столица, тоа не е баш логичен разговор. За Хојт Ји те прашав, и за Трамп. Што мислиш, го знаат по дома дека е во Македонија?
Колку глупо беше прашањето у депресија паднав.Убао го прашаа Хојт дали Трамп знае дека е во Скопје... требало во Франција да оди...
а да не беше 1 Мај, заедно со Талат и влада ќе составеа набрзинка...
Мило ми е што си ја увиде грешката.Ако некој те праша дали е плава боја небото а ти му одговориш столица, тоа не е баш логичен разговор.
Тешко ти оди со одговори на прашања, а? Сакаш нешто полесно да те прашам?Мило ми е што си ја увиде грешката.
Еве ти за Хојт Ли, држ:
Реално за црпнат ни ортома не вреди,али ајде.Реално, еден сендвич човек не вреди колку три метра ортома.
Сега врати му одново со лажната вест за Бобан Трајковски и како тој лудакот во собрание му бил татко. Од втора може ќе ти успее.Мило ми е што си ја увиде грешката.
Еве ти за Хојт Ли, држ:
Ти што мислиш, знае Трамп дека Хојт Ји е во Македонија?Реално за црпнат ни ортома не вреди,али ајде.
Немаш доволен IQ за да ги испроцесираш одговорите и фрлаш Exception.Тешко ти оди со одговори на прашања, а? Сакаш нешто полесно да те прашам?
Види сега,како да ти објаснам просто за да еден просечен црпнат како тебе би го разбрал.Ти што мислиш, знае Трамп дека Хојт Ји е во Македонија?
Анкета правам, не за друго. Анкетата се вика, колку е просечно глуп еден човек сендвич.
Самото тоа што без грам срам копаат стари рани за да релативизираат и оправдаат тепање на пратеници кажува за каков вид на луѓе станува збор со каков гнасен ментален склоп.Сега врати му одново со лажната вест за Бобан Трајковски и како тој лудакот во собрание му бил татко. Од втора може ќе ти успее.
Тоа е исто ко Никола Поповски да отиде у Америка и да му речат : Мајка ти знае дека си овде ?!Ти што мислиш, знае Трамп дека Хојт Ји е во Македонија?
Анкета правам, не за друго. Анкетата се вика, колку е просечно глуп еден човек сендвич.
Глупавоста не е толку многу проблем ко што е чувството на инфериорност.Пошто нели сендвичарите се глупави, еве јас да ви кажам едно искуство мое со еден демократски интелектуалец.Да видите дека 10 пати поглупи се.Ставот негов беше дека немало никаков проблем во Прилеп да има табли и на пример Здравствениот дом да го пишува и на албански иако немало албанци,и тоа трбеало да биде така за во Тетово да има И МАКЕДОНСКИ табли.Демек тие нас таму ние овде.БЕз разлика што има 20% македонци во Тетово а 0% албанци во Прилеп, и без разлика што државата се вика Македонија а не Албанија.Колку пати е поглуп интелектуалецов од сендвичарите? 10? Муабетов ќе беше во ред само наместо Тетово да стоеше рандом град во Албанија.
Аууу Александарееее,гарант и ти претходно си бил "сендвич" штом не знаеш едно просто мислење да составиш.Пошто нели сендвичарите се глупави, еве јас да ви кажам едно искуство мое со еден демократски интелектуалец.Да видите дека 10 пати поглупи се.Ставот негов беше дека немало никаков проблем во Прилеп да има табли и на пример Здравствениот дом да го пишува и на албански иако немало албанци,и тоа трбеало да биде така за во Тетово да има И МАКЕДОНСКИ табли.Демек тие нас таму ние овде.БЕз разлика што има 20% македонци во Тетово а 0% албанци во Прилеп, и без разлика што државата се вика Македонија а не Албанија.Колку пати е поглуп интелектуалецов од сендвичарите? 10? Муабетов ќе беше во ред само наместо Тетово да стоеше рандом град во Албанија.